-
-
Szukam kontaktu do Male Au Pair, którym się udało.
michal9o90 > 12-05-2013, 0:11
Z racji tego, iż ciężko jest na forum wyszukać kogoś, i nie wiem czemu ale nie mogłem znaleźć opcji wysłania wiadomości, więc wpadłem na pomysł napisania takiego tematu.
Szukam Male Au pair, który by podzielił sie ze mną doświadczeniem i wrażeniami, w zasadzie już wiele się dowiedziałem, wiem co i jak, ale jeszcze mam trochę pytań. Dlatego bardzo proszę o jakiś kontakt
Mój mail: <a href="mailto:michal9o90@tlen.pl">michal9o90@tlen.pl</a>
gg: 8806805
Telefon: 505242544.
Pozdrawiam wszystkich
Michał -
Re: Szukam kontaktu do Male Au Pair, którym się udało.
DominikaDomi > 12-05-2013, 16:00
-
Johnson > 13-05-2013, 2:40
Nam się jeszcze nie udało, ale doświadczenia mamy sporo
Chodzi mi o mnie i o Damiana
Także jeżeli masz jakieś pytania odnośnie aplikacji wal śmiało -
michal9o90 > 13-05-2013, 21:47
W sumie już mi trochę poopowiadał ten Szymon Dybowski z facebooka. Ale was też się zapytam.
A macie już jakieś match'e? Ile czekacie już?
Ja miałem już dzisiaj rozmowę, zdaje się, że mnie przyjmą i na dniach wyślą dokumenty, Pani Anna Cebula z Prowork powiedziała, iż realne możliwości wyjechania dla mnie to może być sierpień/wrzesień, ale wszystko zależy od tego jak przygotuję swoją prezentację, profil itd. Mam już w głowie pewien pomysł, ponieważ ja trochę tańczyłem hip-hop, spróbuję się zapytać w przedszkolu, w którym też trochę pracuję, czy mogę nauczyć coś dzieciaków i zrobić filmik, mam tez parę innych pomysłów, które spróbuję posklejać, żeby była idealna ta aplikacja/prezentacja.
Zresztą staram się nie marnować czasu, paszport mam, ksera już mam, zaświadczenie o niekarlności też już mam, zdjęcia do prezentacji tez już gromadze i filmiki, mam zamair w tydzień wyrobić się ze wszystkim. Jedynie później im dośle prawo jazdy międzynarodowe. -
Johnson > 13-05-2013, 23:39
Prawo jazdy międzynarodowe zostaw sobie na koniec jak rodzinkę będziesz miał
Ja miałem 5 matchy, w sumie mam jedenale z niego raczej nie skorzystam...
Damian miał około 10ciu...
chyba
Ja na swój Iszy match czekałem 3/4 dni ?
nie miałem filmiku ani nic
Ty jesteś 90r ?
Jeżeli tak to Twoim plusem ( i moim też ) jest wiek... -
michal9o90 > 14-05-2013, 20:41
Heh nawet dalej, Ja jestem 89... dlatego liczę, iż szybciej mi pójdzie niż, komuś kto ma 18-19 lat, co prawda nie wyglądam na te swoje 23 w lipcu 24, ale doświadczenie już życiowe pewne mam, prawo jazdy też już ponad 2 lata i jeżdżę codziennie prawie, więc to też plus, umiem też trochę gotować itd, No co najważniejsze, w stanach będę już przynajmniej pełnoletni.
A możesz mi powiedzieć, dlaczego zrezygnowałeś?
W ogóle czym się kierujecie w wyborze rodziny, bo to mnie najbardziej męczy, czytałem już tu trochę wątków ale nie wiem jak na to patrzeć, jako facet mam wrażenie, iż dziewczyny przesadzają, ale może nie.
Może dałbyś mi jakieś osobiste porady czym się kierować w wyborze rodziny? Byłbym wdzięczny. Nie do końca wiem jak to jest z tymi amerykańskimi dzieciakami, czy te w wieku 4-8 też są upierdliwe czy nie, ale ja daję sobie radę z grupą 20 osobową w przedszkolu, dziweczynki i chłopcy, w wieku 3,4,5 lat, mieszana grupa, jak z taką ilością jakoś daję radę, to mam wrażenie, iż nawet dwójka jakiś rozwydrzonych z usa nie będzie tak wielkim problemem, chodź zdaję, sobie sprawę, iż mogę się mylić i może nie wytrzymam, ale po co od razu panikować xD -
Johnson > 14-05-2013, 22:07
Sam zobaczysz jak będziesz rozmawiał z rodzinką
będzie takie coś! Nawet przy czytaniu aplikacji coś się czuje
A co do rezygnacji, hmm w czasie rozmowy nie czułem ,że są super otwarci, i dziwnie się z nimi rozmawiało. Także nie chcę się zmuszać, i potem żałować -
michal9o90 > 15-05-2013, 0:05
Dałbyś może do siebie jakiś kontakt.. może gg,facebook itp. fajnie by było, jakbyśmy przypadkiem trafili blisko siebie haha.
A jak tam twój angielski, bo ja najbardziej to się o to boję, ja dużo potrafię zrozumieć, jeszcze więcej gdy to jest napisane, ale brakuje mi słówek, ciężko z mową itp. bo nie oszukujmy się angielskiego nauczyłem się czytając i pisząc, a nie słysząc czy mówiąc, właściwie pierwszy raz w życiu zacząłem się uczyć alfabetu angielskiego, bo wiadomo, że na wyjeździe się przyda, do tej pory człowiek jechał bez tego.7
Moje gg jest poniżej, a facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100000376127693