-
-
UK, East Sussex, small town from June/July 2013
Joanna_E > 28-04-2013, 0:49
Witam
Poszukujemy doswiadczonej opiekunki dla 19miesiecznego chlopca, ktora zna sie na maluchach i potrafi sie nimi zajac w odpowiedzialny i kreatywny sposob. Doswiadczenie moze byc zdobyte jako au pair albo w Polsce, prosze tylko o referencje. Musisz miec komunikatywny angielski jako ze w domu poslugujemy sie tylko angielskim.
wstepne info:
> min pobyt 9 miesiecy +
> polsko-ang rodzina (mama polka)
> praca wtorek, czwartek i piatek caly dzien 7rano-7 wieczor. Maluch bedzie spedzal 2 poranki albo popoludnia w przedszkolu podczas tych dni, ale nie jestem w stanie jescze okreslic jakie dni/godz. Pon i sroda, pol dnia (max 6 godz) - glownie pomoc wkolo domu.
> mamy psa - oczekujemy pomocy ze spacerami
> wlasny pokoj, lazienka dzielona z maluchem, dostep do internetu i pelnej lodowki
> pomoc w zorganizowaniu kursu jezykowego jesli chcesz (niestety nie oplacamy kosztu)
> male miasto, ze stacja kolejowa i dobrym polaczeniem do wiekszych miast (Eastbourne, Brighton, Tunbridge Wells). Londyn 1.5godz pociagiem
wiecej szczegolow na privie.
dzieki za zainteresowanie.
Asia -
Re: UK, East Sussex, small town from June/July 2013
Gosiek1 > 29-04-2013, 20:38
Witam,
Dostałam Państwa ogłoszenie od koleżanki. Jestem obena studentką III roku Pedagogiki z wychowaniem przedszkolnym i wczesnoszkolnym, po odbytych praktykach zarówno w przedszkolu jak i szkole podstawowej. Jeśli ogłoszenie jet nadal aktualne byłabym bardzo zainteresowana opieką nad Państwa synem. Mam młodsze rodzeństwo w tym brata, który obecnie ma 9 lat więc przebywanie z dziećmi jest mi bliskie.
W załączniku przesyłam swoje CV oraz duże chęci do pomocy.
Pozdrawiam,
Małgorzata Majewska