• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

UK, East Sussex, small town from June/July 2013

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam Au Pair

• UK, East Sussex, small town from June/July 2013

Joanna_E > 28-04-2013, 0:49

Witam

Poszukujemy doswiadczonej opiekunki dla 19miesiecznego chlopca, ktora zna sie na maluchach i potrafi sie nimi zajac w odpowiedzialny i kreatywny sposob. Doswiadczenie moze byc zdobyte jako au pair albo w Polsce, prosze tylko o referencje. Musisz miec komunikatywny angielski jako ze w domu poslugujemy sie tylko angielskim.

wstepne info:

> min pobyt 9 miesiecy +

> polsko-ang rodzina (mama polka)

> praca wtorek, czwartek i piatek caly dzien 7rano-7 wieczor. Maluch bedzie spedzal 2 poranki albo popoludnia w przedszkolu podczas tych dni, ale nie jestem w stanie jescze okreslic jakie dni/godz. Pon i sroda, pol dnia (max 6 godz) - glownie pomoc wkolo domu.

> mamy psa - oczekujemy pomocy ze spacerami

> wlasny pokoj, lazienka dzielona z maluchem, dostep do internetu i pelnej lodowki

> pomoc w zorganizowaniu kursu jezykowego jesli chcesz (niestety nie oplacamy kosztu)

> male miasto, ze stacja kolejowa i dobrym polaczeniem do wiekszych miast (Eastbourne, Brighton, Tunbridge Wells). Londyn 1.5godz pociagiem

wiecej szczegolow na privie.

dzieki za zainteresowanie.

Asia
  • Re: UK, East Sussex, small town from June/July 2013

Gosiek1 > 29-04-2013, 20:38

Witam,

Dostałam Państwa ogłoszenie od koleżanki. Jestem obena studentką III roku Pedagogiki z wychowaniem przedszkolnym i wczesnoszkolnym, po odbytych praktykach zarówno w przedszkolu jak i szkole podstawowej. Jeśli ogłoszenie jet nadal aktualne byłabym bardzo zainteresowana opieką nad Państwa synem. Mam młodsze rodzeństwo w tym brata, który obecnie ma 9 lat więc przebywanie z dziećmi jest mi bliskie.

W załączniku przesyłam swoje CV oraz duże chęci do pomocy.

Pozdrawiam,

Małgorzata Majewska
  • Starszy wątek Nowszy wątek