-
-
The Elizabeth Au Pair Agency w Londynie
TheElizabethAuPair > 10-04-2013, 22:04
Witamy serdecznie,
Mam na imie Elzbieta i jestem wlascicielka agencji Au Pair w Londynie.
Zajmujemy sie posrednictwem w zakresie poszukiwania Au pair w Europie i znajdowania odpowiednich rodzin dla naszych kandydatek.
Rejonem naszego dzialania jest poludniowo zachodnia czesc Londynu ( Wimbledon i hrabstwo Surrey), ktore slynie z malowniczych okolic i latwego dostepu do centrum Londynu.
Jezeli myslisz o wyjezdzie w charakterze Au Pair do Londynu zglos sie juz dzis do nas i wypelnij formularz zgloszeniowy.
Wszystkie informacje o nas znajdziesz na naszej stronie internetowej http://www.theelizabethaupair.com lub skontaktuj sie z naszym przedstawicielem w Poznaniu. Szczegoly w dziale Contact na naszej stronie.
Zycze powodzenia i do zobaczenia.
Elzbieta Szot -
Re: The Elizabeth Au Pair Agency w Londynie
TheElizabethAuPair > 17-04-2013, 14:16
Drogie Au Pair,
Jako ze nasza siedziba znajduje sie w Londynie, posiadamy doskonala wiedze dotyczaca tego co powinno byc zalatwione, i w jaki sposob.
Nasza pomoc nie ogranicza sie tylko do znalezienia rodziny i pomocy w zalatwieniu formalnosci.
Pomagamy rowniez w znalezieniu kursow jezyka angielskiego, organizujemy spotkania i pikniki z naszymi dziewczynami.
Bezposredni kontakt z Rodzinami na miejscu pozwala nam nie tylko wybrac odpowiednia Au Pair dla nich ale i vice versa.
Ta relacja powinna byc obopólna co moze tylko zagwarantowac niezapomniane chwile spedzone w Londynie.
Zawsze jestesmy do Waszej dyspozycji i gotowi odpowiedziec na pytania.
Nie czekaj, zarejestruj sie juz dzis i dolacz do naszej agencji.
Pozdrawiam
Elzbieta -
TheElizabethAuPair > 19-04-2013, 13:48
Witajcie !!!
Nasza Agencja zagoscila nie tylko na ForumAuPair.pl ale rowniez na FB https://www.facebook.com/pages/The-Eliza...7004470119 i G+https://plus.google.com/u/1/102146609810872128242/posts .
Zapraszamy do przylaczenia sie do naszej spolecznosci.
Jesli chcesz wyjechac na wakacje lub zaczac program od wrzesnia nie zwlekaj za dlugo - zarejestruj sie juz dzis!!!
Pozdrawiamy -
TheElizabethAuPair > 23-04-2013, 15:23
Witajcie,
W zwiazku z wzrastajacym zainteresowaniem na Londynskim rynku Au Pair na okres wakacyjny zapraszamy do rejestracji na naszej stronie lub odwiedzenia tego linku https://docs.google.com/forms/d/1m6rDdY0...Y/viewform
Jesli planujesz wyjazd na wakacje pamietaj ze czas ucieka !!!
Czekamy na Wasz odzew.
Pozdrawiam
Elzbieta -
balbina > 23-04-2013, 19:57
Na jaki najkrótszy okres można z Państwem wyjechać? -
TheElizabethAuPair > 25-04-2013, 21:42
[quote name="balbina"]Na jaki najkrótszy okres można z Państwem wyjechać?[/quote]
Dziekuje za zaiteresowanie nasza Agencja.
W chwili obecnej rodziny beda poszukiwać Au Pair na okres wakacji .Wyjazd na dwa miesiące jest okresem najkrotszym. Wiecej informacji moze Pani znalesc na naszej stronie internetowej w dziale FOR AU PAIR , lub prosze skontaktować sie z nasza reprezentantka w Poznaniu.
Pozdrawiam
Elzbieta -
TheElizabethAuPair > 29-04-2013, 14:37
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji w naszej agencji.
Jak juz zapewne wiecie The Elizabeth Au Pair Agency jest agencja dzialajaca na rynku angielskim ale w pelni prowadzona przez polski personel
Jednym z naszych atutow jest to ze bedac na miejscu ( UK) jestesmy nastawieni na wspieranie naszych Au Pair w niemal kazdej sytuacji zwiazanej z przyjazdem, zaaklimatyzowaniem i pobytem.
Nasze zainteresownie sie Toba nie konczy sie na podpisaniu umowy z rodzina.
Dlatego wierzymy w nasze motto
“We welcome you to our familyâ€â€‹
Rejestracja jest bezplatna i nie zobowiazujaca do niczego, ale niezbedna do rozpoczecia procesu znalezienia i wyboru rodziny.
Jesli myslisz o wyjezdzie na letnie wakacje lub dluzszy okres. ZAREJESTRUJ SIE JUZ DZIS !!!
Jesli potrzebujesz tlumaczenia na jezyk polski, rozniez swiadczymy pomoc. -
OherShe > 06-09-2013, 19:06
Witam wszystkich!
Chciałabym wyrazić opinie na temat tej agencji.Zgłosiłam się jako au pair i podałam dogodny termin i już po paru dniach miałam pierwsze propozycje.Przeprowadziłam rozmowę z pewną panią w Londynie do której miałam wyjechać.Pani agencji jest bardzo miła i pomocna.Niestety zaistniała u mnie przykra sytuacja ,która nie pozwoliła mi na wyjazd ale pani z agencji zrozumiała to doskonale za co jej dziękuje! Reasumując jest to bardzo fajna agencja z której usług będę chciała jeszcze skorzystać.Na tym etapie do którego ja doszłam byłam szalenie zadowolona z mojego wyboru!
POLECAM! -
BoogiWoogi > 01-06-2014, 16:32
witam,
mam pytanie. czy Pani agencja jest płatna dla au pair? jesli tak to ile wynosza koszta?
Pozdrawiam.