• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

The Elizabeth Au Pair Agency w Londynie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• The Elizabeth Au Pair Agency w Londynie

TheElizabethAuPair > 10-04-2013, 22:04

Witamy serdecznie,

Mam na imie Elzbieta i jestem wlascicielka agencji Au Pair w Londynie.

Zajmujemy sie posrednictwem w zakresie poszukiwania Au pair w Europie i znajdowania odpowiednich rodzin dla naszych kandydatek.

Rejonem naszego dzialania jest poludniowo zachodnia czesc Londynu ( Wimbledon i hrabstwo Surrey), ktore slynie z malowniczych okolic i latwego dostepu do centrum Londynu.

Jezeli myslisz o wyjezdzie w charakterze Au Pair do Londynu zglos sie juz dzis do nas i wypelnij formularz zgloszeniowy.

Wszystkie informacje o nas znajdziesz na naszej stronie internetowej http://www.theelizabethaupair.com lub skontaktuj sie z naszym przedstawicielem w Poznaniu. Szczegoly w dziale Contact na naszej stronie.

Zycze powodzenia i do zobaczenia.

Elzbieta Szot
  • Re: The Elizabeth Au Pair Agency w Londynie

TheElizabethAuPair > 17-04-2013, 14:16

Drogie Au Pair,

Jako ze nasza siedziba znajduje sie w Londynie, posiadamy doskonala wiedze dotyczaca tego co powinno byc zalatwione, i w jaki sposob.

Nasza pomoc nie ogranicza sie tylko do znalezienia rodziny i pomocy w zalatwieniu formalnosci.

Pomagamy rowniez w znalezieniu kursow jezyka angielskiego, organizujemy spotkania i pikniki z naszymi dziewczynami.

Bezposredni kontakt z Rodzinami na miejscu pozwala nam nie tylko wybrac odpowiednia Au Pair dla nich ale i vice versa.

Ta relacja powinna byc obopólna co moze tylko zagwarantowac niezapomniane chwile spedzone w Londynie.

Zawsze jestesmy do Waszej dyspozycji i gotowi odpowiedziec na pytania.

Nie czekaj, zarejestruj sie juz dzis i dolacz do naszej agencji.

Pozdrawiam

Elzbieta

TheElizabethAuPair > 19-04-2013, 13:48

Witajcie !!!

Nasza Agencja zagoscila nie tylko na ForumAuPair.pl ale rowniez na FB https://www.facebook.com/pages/The-Eliza...7004470119 i G+https://plus.google.com/u/1/102146609810872128242/posts .

Zapraszamy do przylaczenia sie do naszej spolecznosci.

Jesli chcesz wyjechac na wakacje lub zaczac program od wrzesnia nie zwlekaj za dlugo - zarejestruj sie juz dzis!!!

Pozdrawiamy

TheElizabethAuPair > 23-04-2013, 15:23

Witajcie,

W zwiazku z wzrastajacym zainteresowaniem na Londynskim rynku Au Pair na okres wakacyjny zapraszamy do rejestracji na naszej stronie lub odwiedzenia tego linku https://docs.google.com/forms/d/1m6rDdY0...Y/viewform

Jesli planujesz wyjazd na wakacje pamietaj ze czas ucieka !!!

Czekamy na Wasz odzew.

Pozdrawiam

Elzbieta

balbina > 23-04-2013, 19:57

Na jaki najkrótszy okres można z Państwem wyjechać?

TheElizabethAuPair > 25-04-2013, 21:42

[quote name="balbina"]Na jaki najkrótszy okres można z Państwem wyjechać?[/quote]

Dziekuje za zaiteresowanie nasza Agencja.

W chwili obecnej rodziny beda poszukiwać Au Pair na okres wakacji .Wyjazd na dwa miesiące jest okresem najkrotszym. Wiecej informacji moze Pani znalesc na naszej stronie internetowej w dziale FOR AU PAIR , lub prosze skontaktować sie z nasza reprezentantka w Poznaniu.

Pozdrawiam

Elzbieta

TheElizabethAuPair > 29-04-2013, 14:37

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji w naszej agencji.

Jak juz zapewne wiecie The Elizabeth Au Pair Agency jest agencja dzialajaca na rynku angielskim ale w pelni prowadzona przez polski personel

Jednym z naszych atutow jest to ze bedac na miejscu ( UK) jestesmy nastawieni na wspieranie naszych Au Pair w niemal kazdej sytuacji zwiazanej z przyjazdem, zaaklimatyzowaniem i pobytem.

Nasze zainteresownie sie Toba nie konczy sie na podpisaniu umowy z rodzina.

Dlatego wierzymy w nasze motto

“We welcome you to our family”​

Rejestracja jest bezplatna i nie zobowiazujaca do niczego, ale niezbedna do rozpoczecia procesu znalezienia i wyboru rodziny.

Jesli myslisz o wyjezdzie na letnie wakacje lub dluzszy okres. ZAREJESTRUJ SIE JUZ DZIS !!!

Jesli potrzebujesz tlumaczenia na jezyk polski, rozniez swiadczymy pomoc.

OherShe > 06-09-2013, 19:06

Witam wszystkich!

Chciałabym wyrazić opinie na temat tej agencji.Zgłosiłam się jako au pair i podałam dogodny termin i już po paru dniach miałam pierwsze propozycje.Przeprowadziłam rozmowę z pewną panią w Londynie do której miałam wyjechać.Pani agencji jest bardzo miła i pomocna.Niestety zaistniała u mnie przykra sytuacja ,która nie pozwoliła mi na wyjazd ale pani z agencji zrozumiała to doskonale za co jej dziękuje! Reasumując jest to bardzo fajna agencja z której usług będę chciała jeszcze skorzystać.Na tym etapie do którego ja doszłam byłam szalenie zadowolona z mojego wyboru!

POLECAM!

BoogiWoogi > 01-06-2014, 16:32

witam,

mam pytanie. czy Pani agencja jest płatna dla au pair? jesli tak to ile wynosza koszta?

Pozdrawiam.
  • Starszy wątek Nowszy wątek