-
-
Portugalia/Lizbona - oferta au pair na wakacje bądź dłużej
Aviatorka > 08-04-2013, 2:55
Witam, Dam prace na zasadach au pair dla dziewczyny, kobiety - opiekunki z doświadczeniem w opiece nad noworodkiem(!).
Praca i zamieszkanie z nami przez okres wakacji. Mój mąż jest Portugalczykiem, mówi słabo po polsku - wymagana podst znajomość ang lub port, aczkolwiek głównie komunikacja ze mną po polskuwiec nie ma stresu.
Możliwość zostania na wakacje z nami we wrześniu w naszym domu przy plaży na południu Portugalii. Jeśli współpraca okazałaby się owocna możliwość bezterminowego przedłużenia współpracy. Mieszkamy w centrum Lizbony, rodzi sie nam synek za kilka dni, szukamy niani od czerwca lub lipca. W gre wchodzi opieka nad maluszkiem kiedy bede wychodzila, pomoc przy nim kiedy będę zajęta w domu, lub zamiennie drobne prace domowe (Mamy panią do sprzątania, więc chodzi mi o drobne rzeczy, np prasowanie, włożenie naczyń do zmywarki, wrzucenie prania, a ja bede z maluszkiem itp) Max jeden-dwa wieczory w tyg - baby sitting, weekendy wolne / wyjeżdżamy też od czasu do czasu na kilka dni, więc wtedy wolne również, chyba, że chcesz z nami pozwiedzać. Proszę o kontakt na maila, przesłanie informacji o sobie, zdjęcia, informacji o swoim doświadczeniu i motywacji do pracy jako au pair w Portugalii oraz oczekiwaniach finansowych - płace są tu na poziomie hiszpańskich zarobków dla au pair. Do wybranych osób oddzwonię. Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia. Lena
<a href="mailto:lena_pl@wp.pl">lena_pl@wp.pl</a>