-
-
Biuro Happy Au Pair
leahbaker > 04-04-2013, 21:03
Witam,szykuje sie jako au pair na 2 miesiace (sierpien-wrzesien),wczoraj odeslalam podpisana juz umowe do biura happy au pair.Czyli cala papierkowa robote mam juz z głowy.Babeczka stamtad mi napisala,ze nie ma do moich dokumentow zadnych zastrzeżen. I tu pytanie,czy ktos z was byl juz z tej agencji jako au pair? Bo jestem ciekawa,ile sie czeka na znalezienie rodziny i czy jest mozliwosc,ze wgl nie bedzie propozycji.Nie ukrywam,ze bardzo mi zalezy na wyjezdzie,celuje w UK jednak w dokumentach zaznaczylam,ze jest mi to obojetne,poniwaz jest malo ofert na 2 miec do UK.Nie chce wydziwiac za bardzo tak jak inne au pair...mam na mysli,ze np "Londyn,2 miesiace,jedno dziecko taki a taki wiek".Zalezy mi,zeby gdziekolwiek sie wyrwac i zobaczyc kawalek innego swiata i skosztowac jezyka -
Re: Biuro Happy Au Pair
goga692 > 11-04-2013, 19:05
Hej! Ja jadę właśnie z tego biura do Włoch na 3 miesiące od czerwca. Jestem bardzo bardzo zadowolona z współpracy z tym biurem, odpowiadali na każde moje pytanie, nawet takie błache. Ja czekałam na rodzinkę długo, bo prawie 2 miesiące, ale mam fajny już z nimi kontakt i myślę że będzie super. Uważam, że te biuro jest naprawdę uczciwe, bo opłate za program dokonujemy właśnie po znalezieniu rodzinyTak więc i za Ciebie trzymam kciuki abyś znalazłą fajną rodzinkę i wyjechała.