• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wesoła au pair ponownie szuka rodziny OD ZARAZ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam rodziny

• Wesoła au pair ponownie szuka rodziny OD ZARAZ;-)

natalia21 > 03-04-2013, 21:14

Witam serdecznie, mam na imię Natalia, mam 21 lat

W zeszłym roku byłam Au pair w Irlandii, moja przygoda nie była jednak za wesoła i zamiast roku, na Zielonej Wyspie spędziłam 3 miesiące.. Postanowiłam jednak ponownie spróbować;-) Opiekowałam się takimi bandziorami, że nic nie jest już mnie w stanie zadziwić hi hi, ale chciałabym tym razem trafić na UCZCIWĄ rodzinę, która przestrzega godzin typowych dla programu au pair i pomoże mi nie tylko w pełni cieszyć się z opieki nad dziećmi, ale da mi możliwość poznania w stopniu komunikatywnym języka angielskiego.

Chciałabym być au pair w dużym mieście, z racji tego że za pierwszym razem trafiłam na wieś i przez 3 miesiące towarzyszyły mi tylko krówki, chciałabym mieć możliwość oderwania się czasem od obowiązków, ale w cywilizowanym świecie ;-)

Posiadam prawo jazdy kat B od 2010r. Obecnie pracuję w branży odzieżowej.

Mam konto na au pair world, jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę jak najbardziej podać link.

Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się o mnie więcej, proszę o wiadomość;-) nie zawiodę.

pozdrawiam,

Natalia
  • Re: Wesoła au pair ponownie szuka rodziny OD ZARAZ;-)

Kochane Potworki > 13-06-2013, 16:12

Hej, czy wciaz poszukujesz rodzinki w Wielkiej Brytanii? Jesli tak, to prosze o kontakt. Pozdrawiam, A. Ryba.
  • Starszy wątek Nowszy wątek