-
-
zarzadzanie/merketing/turysystyka -licencjat
Natalkooo89 > 26-03-2013, 22:23
heeej
na poczatek pozdrowienia z Phoenixville ^^ ( srodek niczego :** )
a teraz moje pytanie do was moje drogie/ moi drodzy
jest ktos, kto studiowal, studiuje zarzadzanie/ marketing/ turystyke??
bardzo, bardzo bylabym wdzieczna za wszelkiego rodzaju przydatne nonatki/ ksiazki/informacje na temat zarzadzania personelem, roli szkolen, zarzadzania komunikacja (w hotelach)
jest jeszcze ktos tak mega zorganizowany jak ja, ze w czasie au pairowskiego roku leci do domu sie bronic? lol
jesli ktos cos ma, ktos cos wie-pisac= bede wdzieczna)) -
RE: zarzadzanie/merketing/turysystyka -licencjat
dasznierja > 16-08-2018, 16:29
Po co Ci tak nic nie wnoszące kierunki -
RE: zarzadzanie/merketing/turysystyka -licencjat
dasznierja > 05-09-2018, 16:41
(26-03-2013, 22:23)Natalkooo89 napisał(a): heeej
Fajnie że podróżujesz i spełniasz się w kierunku w jakim studiowałaś. Niestety z notatkami Ci nie bardzo pomogę ale mogę polecić kierunek wyjazdu który z pewnością Ci się spodoba a dzięki któremu myślę że nabędziesz dużo doświadczenia które może okazać się cenne przy pisaniu pracy na twoim kierunku. Mianowicie chodzi o obozy językowe na malcie ponieważ podczas takich wyjazdów, możesz poznać nie tylko ludzi ale tez kulture i tradycje narodu.
na poczatek pozdrowienia z Phoenixville ^^ ( srodek niczego :** )
a teraz moje pytanie do was moje drogie/ moi drodzy
jest ktos, kto studiowal, studiuje zarzadzanie/ marketing/ turystyke??
bardzo, bardzo bylabym wdzieczna za wszelkiego rodzaju przydatne nonatki/ ksiazki/informacje na temat zarzadzania personelem, roli szkolen, zarzadzania komunikacja (w hotelach)
jest jeszcze ktos tak mega zorganizowany jak ja, ze w czasie au pairowskiego roku leci do domu sie bronic? lol
jesli ktos cos ma, ktos cos wie-pisac= bede wdzieczna