-
-
O co chodzi?
goga692 > 19-03-2013, 17:48
Witam wszystkich! Nie znalazłam takiego wątku na forum, ale jeżeli jest to z góry przepraszam, ale narazie oswajam się z tym forum, bo nie dawno się zarejestrowałam. Dziś zadzwoniła do mnie pani z agencji - w której składałam papiery i zapytała się jak poszła mi rozmowa przez skype z rodziną itp. Powiedziała również czy bym mogła podać skype, bo agencja partnerska we Włoszech chce ze mną porozmawiać, ok podałam, powiedziała że w czwartek zadzwonią. Może miałyście już taką rozmowę? Dopiero jak odłożyłam słuchawkę przyszła mi myśl "Ale po co ta rozmowa???" chyba zadzwonię jeszcze raz do nich jutro i się osobiście zapytam, ale chciałabym się właśnie dowiedzieć tu od Was (lepiej doświadczonych ode mnie - początkującej na drodze Au pair) czy miałyście kiedykolwiek taką rozmowę z agencją partnerską w danym kraju do którego jechałyście, jeżeli tak to o co oni pytają ??? Szczerze mówiąc trochę się obawiam tej rozmowy...Ze polegnę z moim angielskim, który nie jest też taki najgorszy, ale też nie perfekt. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich!