• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GreatAuPair - kontakt z rodziną

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• GreatAuPair - kontakt z rodziną

Ronie > 16-03-2013, 13:00

Szukałam w tym dziale, szukałam w innym, ale znalazłam tylko temat związany z APW, dlatego też muszę się tutaj zapytać.

Zakładając konto na GreatAuPair, mam dostęp tylko do tych podstawowych opcji (z tego, co czytałam żadna z Was nie wykupuje nigdy premium, bo robią to hości), dlatego też oczywiście nie mam dostępu do maila rodziny i jedyne co robię, gdy rodzinka mi się podoba, to dodaję ich do ulubionych.

Wchodzę dziś na pocztę i bardzo miła niespodzianka - "We're interested in you!", czyli mail ze strony! Tyle tylko, że jest on wysłany raczej automatycznie, nie bezpśrednio od nich, dlatego nie ma co na niego odpowiadać. Jest w nim napisane, że proszą mnie o kontakt, tylko jaki, skoro nie mam dostępu do tych funkcji?
  • Re: GreatAuPair - kontakt z rodziną

angelaa > 16-03-2013, 14:03

wejdź na greataupair.com/myaccount.cfm/manage/messages/action/new i zobacz czy rodzinka jest na liście. Wiadomość jest wygenerowana automatycznie, ale za każdym razem kiedy rodzinka Cię doda do ulubionych, a będą mieli wykupione premium, to będziesz mogła do nich napisać pierwsza

Ronie > 16-03-2013, 20:26

Dzięki wielkie, miejmy nadzieję, że przyda się na przyszłość, bo póki co niestety lista jest pusta. Czyli pomimo maila, o którym pisałam, do ulubionych mnie nie dodali. ;/

Ronie > 24-03-2013, 13:46

Jej, jakie to jest irytujące, drugi raz ta sama sytuacja - wiadomość, że są zainteresowani i brak możliwości kontaktu.. ;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek