-
-
Fan Page Forum
Irisa > 07-03-2013, 11:38
Witam, z kilkoma dziewczynami z forum postanowilismy poprowadzić fan page Au Pair forum.
Jako kilkosobowa grupa będziemy:
1. Śledzić promocję w Polskich Biurach Au Pair
2. Śledzić promocję na stronach Au Pair ( oraz starać się o bony/promocję dla dziewczyn z tego fan page)
3. Dodawać relację z wyjazdów Au Pair
4. Dodawać pomysły na zabawy z dzićmi itd
5. Wyszukiwać szkoły językowe w miastach/krajach (tutaj podzielimy grupy na kraje)
5. Kontrolować grupy zamknięte aby nieporządane osoby nie mogły zapoznawać sie z treścią
Oczywisćie wszstkie informacją będziemy dodawać na tablicy.
Mamy nadzieje, że dziewczyny pomożecie nam w rozbudowie tego Fan page abyśmy wszędzie mieli kontakt z operkami.
http://www.facebook.com/pages/Au-Pair-F ... 4422935259
Na początek chcielibyśmy zebrać ciekawe blogi Au Pair z Europy oraz USA. Dziewczyny piszcie propozycje(Niech przyszłe Au Pair maja zebra je w jednym miejscu) -
Re: Fan Page Forum
eve.marie > 19-03-2013, 19:37
Właśnie wpadłam na ten sam pomysł, czyli o tym, żeby założyć fan page zrzeszający na facebooku wszystkie operki. Będzie to niesamowite, bo będziemy mogły się wymieniać swoimi pomysłami i doświadczeniami, a także pomagać tym dziewczynom, które dopiero szukają informacji na ten temat. Forum jest jak najbardziej złotą kopalnią wiedzy na temat operkowania, ale często dziewczyny (nie pomijam nielicznych chłopaków) mają personalne pytania odnośnie kraju, sposobu, co i jak. Jak już wiadomo udało mi się zrobić spis blogów operek, który jest często aktualizowany i coraz więcej osób go odwiedza. Chciałam go właśnie połączyć z jakimś fanpagem, który mógłby się okazać przydatny (dla szukających informacji tutaj znajdziecie spis blogów au pair)
Jeżeli chcecie, żebym pomogła w rozbudowie fanpage'a to poproszę o wysłanie wiadomości prywatnej. Co jak co ale w social mediach i blogosferze jakiś czas już siedzę. Trochę żałuję, że tak rzadko pojawiam się na forum, bo na pewno mam wiele do powiedzenia, ale wszystkich zainteresowanych życiem w Anglii jako au pair zapraszam na mojego bloga.
Bardzo nie chcę, żeby ten wątek wygasł, natomiast bardzo mi zależy żeby udało nam się stworzyć prężnie działającą społeczność facebookową. Czekam na propozycje rozwijania tego wątku, aby jak najlepiej udało nam się komunikować między sobą -
angelaa > 19-03-2013, 19:54
przecież mamy grupę już https://www.facebook.com/groups/107815199255614/ -
eve.marie > 19-03-2013, 20:52
Właśnie dopiero co zauważyłam i wysłałam prośbę o dodanie :O I teraz nie wiem czy jest sens prowadzenia fanpage'a. Zawsze można pociągnąć obie te sprawy, albo zamienić fanpage na "blogi au pair" -
Saiisuke > 20-03-2013, 22:54
Irisa, polajkowałam Twój fanpage aupair forum i go przejrzałam. Słabiutko, błędy, literówki... Na razie nie zachęca do korzystania. -
eve.marie > 21-03-2013, 15:27
Irisa, być może czytasz forum, a nie sprawdzasz facebooka, więc chciałam tu poinformować, że wysłałam Ci wiadomość prywatną na profil fanpage'a. Zaoferowałam swoją pomoc w prowadzeniu i chętnie wezmę to w swoje ręce, bo już dawno myślałam o założeniu profilu dla blogów au pair. Jeżeli sprawa się nie ruszy do niedzieli, to mam w planach założenie osobnego fanpage'a dla blogów + jakieś inne dodatkowe zmiany w spisie. Jak na razie mamy 37 operek z blogami, które chętnie dzielą się informacjami na temat życia w różnych krajach. Myślę, że to druga największa kopalnia wiedzy o całym programie zaraz po forum. Jeżeli ktoś popiera mój pomysł, to chętnie poznam wasze opinie i czy warto, czy nie warto profil takowy zakładać. Mam jednak nadzieję, że się ze mną zgodzicie i będę mogła się wykazać w kolejnej inicjatywie
PS teraz tak mi po głowie chodzi zrobić listę operek w różnych rejonach wraz z podanymi ich blogami oraz kontaktem. Jeżeli się zgadzacie z takim pomysłem, to chętnie zrobię to w weekend (bo zapowiada się marnie, deszczowo i ogólnie będę miała czas). -
Irisa > 22-03-2013, 14:56
[quote name="eve.marie"]Irisa, być może czytasz forum, a nie sprawdzasz facebooka, więc chciałam tu poinformować, że wysłałam Ci wiadomość prywatną na profil fanpage'a. Zaoferowałam swoją pomoc w prowadzeniu i chętnie wezmę to w swoje ręce, bo już dawno myślałam o założeniu profilu dla blogów au pair. Jeżeli sprawa się nie ruszy do niedzieli, to mam w planach założenie osobnego fanpage'a dla blogów + jakieś inne dodatkowe zmiany w spisie. Jak na razie mamy 37 operek z blogami, które chętnie dzielą się informacjami na temat życia w różnych krajach. Myślę, że to druga największa kopalnia wiedzy o całym programie zaraz po forum. Jeżeli ktoś popiera mój pomysł, to chętnie poznam wasze opinie i czy warto, czy nie warto profil takowy zakładać. Mam jednak nadzieję, że się ze mną zgodzicie i będę mogła się wykazać w kolejnej inicjatywie
PS teraz tak mi po głowie chodzi zrobić listę operek w różnych rejonach wraz z podanymi ich blogami oraz kontaktem. Jeżeli się zgadzacie z takim pomysłem, to chętnie zrobię to w weekend (bo zapowiada się marnie, deszczowo i ogólnie będę miała czas).[/quote]
Przepraszam za zwłokę ale chorba mnie dopadła.. a więc sytuacja wyglada nastepująco.. wysłałam Ci wiadomośc na facebooku..Niestety zostałam sama a tak nic nie zrobietakże z przyjemnością przyjmne Twoją pomoc Jeżeli jakaś inna dziewczyna chcialbym pomóc w rozbudowie fanpageu to proszę pisać na facebooku