-
-
Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)
ewelinka > 31-08-2005, 12:38
Witam wszystkich wlasnie mija 4 dzien jak przybylam do anglii jako au pair1
jest naprawde super wszyscy sa tu bardzo mili trafilm na naprawde zrzyta i kochajaca sie rodzinke mamy duzo smiechu! zaliczylam juz pierwszy anglieski pub, maja tu swietne piwkohehehehe
jednym slowem ewelinka zaczyna szalec hihihih
no ale tak na powaznie to wszystko przynajmniej jak na razie ejst tak jak pisali wiec nie jest tak zle1
pisze teraz z bibliteki ehh dzisaj pierwszy raaz udalam sie sama do centrum bo mieszkamy 25min drogi na pieszo od centrum! szlam sobie spokojnie z mapa:/ i trafilam wiec nie ejst tak zle1 jedno co mnie narazie zdziwilo to anglieska pogoda poniewaz od neidzieli mamy tutaj istne upaly:/ ale staram sie nie nazekac bo wiem ze jeszcze zatesknie za sloneczkiem jak za oknem bedzie pdac;/
oki koncze bo ma dzisiaj sie zjawic pan od mycia okien:d mam nadizeje ze bedzie jakis pmlody i przystojny heheheeheheh <smiech>
buziaki dla wszystkich a no i to moj nowy nr komorki jak by ktos chcial
+44 7787325112
buziaki for all:***
jak bedzie mi sie nudzic to napisze cos nowego! BYE -
Re: Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)
WAMPIREK > 31-08-2005, 14:04
To się bardzo cieszę ,że jeste? zadowolona ...
Na ile wyjechałas ??
Baw się ....szlej....korzystaj z życia...
i pisz co tam u Ciebie -
agulka > 31-08-2005, 15:17
noooo nareszcie przemowilas!!!! ciesze sie bardzonapisz cos o rodzince i dzieciaczkach jak znajdziesz chwilke :wink: -
Yoanna > 31-08-2005, 15:43
[quote name="ewelinka"]oki koncze bo ma dzisiaj sie zjawic pan od mycia okien:d mam nadizeje ze bedzie jakis pmlody i przystojny heheheeheheh <smiech>
[/quote]
heheh u mnie byl w srednim wieku i jakos tak smiesznie mowil :wink: a w ogole co to za mycie okien w tej anglii - tylko od zewnatrz... -
joelle > 31-08-2005, 16:32
ewelinka, to super że jeste? już i że Ci się podoba :-) Już nie mogę się odczekać kiedy napiszesz co? więcej. :-) -
kasik > 31-08-2005, 17:11
No i w koncu Ewelinka wrocila
Spoko stara, ze jak na razie Ci sie podoba, nie trac zapalu i energii jak dlugo sie da, to bedzie Ci latwiej. Sciskam i witam w gronie operek -
ewelinka > 02-09-2005, 13:30
no u mnie byl mlody chlopak od mycia okien kurde niezla z niego dupza ale niestety spuznilam sie i jak wrucilam to myl okna sasiadow ale musialm mu zaplacic wiec moglam sie do niego ladnie usmiechnac:d hehehe
co do rodzinki to
Andrew(host) i Trishia(hostka) sa naprawde dobrymi sympatycznymi i kochajacymi sie ludzmi za to ich synek Calum bardzo madrym i z czego sie ciesze nie rozpieszczanym dzieciakem! ogulnie rodzinka troche pedantyczna ale moze to i dobrze za wszystko dziekuja ze 100 razy i o wszystko prosza no ael zobaczymy czy tak bedzie dalej:/
oki bylam dzisaj polazic po sklepach bo Calum poszedl do szkoly pierwszy dzien wiec mam troche czasupozdrawiam wszystkich buziaki :****** -
AGNIK > 03-09-2005, 0:09
Ewelina! Bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko dobrze. A jak grill pozegnalny? Super ze zaczynasz juz poznawac okolice. Pozdrawiam -
ewelinka > 06-09-2005, 11:57
nie no spox grill taki sobie mam zal bo nie pozeglaam sie z kilkoma osobami no ale ich sprawa! no jutro prawdopodobnie pujde do collegu w sprawie kursu ehhh wreszcie poznam jakise au pair bo narazie to tylko hleje wino z rodzicami dzieci ktore chodza do szkoly razem z moim malym no ale nie nazekam! w sobote bylam na imprezce u jednych znajomych i bylo naprawde super maja wielgasny basen i wogule sa bardzo miliehh narazie nie moge nazekac jest oki i mysle ze ebdzie tak na dal poniewaz rodiznka naprawde jest spoko najlepszy to jest sasiad powiedzial ze jak bede miala homesick to mam do niego wpasc bo ma w barku zubrowke PPPP heheheheheh dobre :twisted: oki lece na shopping bo dostalam wyplate oki ludziska pozdrawiam i sle tysiace buziakkow :*****
a no i ps Lenka co z toba wyslalam ci smsa z mojego nowego nr ale mi nie odpisalas co tam u ciebie odezwij sie musimy sie spotkac w koncu -
leneczka > 12-09-2005, 22:53
hallo ewelinka. tu lenka :*
no ja narazie nie zakladalam historii bo nie wiem czy chce uprawiac ten rodzaj excybicjonizmu
pozatym nie mam czasu na pisanie dlugich przemowien.
u mnie super.
Aco do spotkania. Zapraszam do LV