• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Szukam rodzinki od czerwca

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam rodziny

• Szukam rodzinki od czerwca

Indestructible > 21-02-2013, 22:29

Witam!

Szukam rodzinki, w której mogłabym opiekować się dziećmi. Jestem dyspozycyjna od początku czerwca do końca września. Najlepiej gdyby była to rodzina anglojęzyczna. Co prawda uczyłam się niemieckiego, a teraz również francuskiego i japońskiego, ale tylko angielski opanowałam w stopniu, który umożliwia mi bezproblemową komunikację.

Mam trójkę dużo młodszego rodzeństwa, więc jeśli chodzi o zajmowanie się dziećmi, to mam w tym spore doświadczenie. Oprócz tego jestem w grupie teatralnej i wielokrotnie robiliśmy projekty dla dzieciaków, więc potrafię zorganizować im czas tak, by się nie nudziły. Brałam też udział w wymianach międzynarodowych, gdzie nabrałam doświadczenia w rozmawianiu po angielsku.

Mam 18 lat, jestem osobą odpowiedzialną, miłą i kreatywną, bez nałogów. W tym roku piszę maturę i pomyślałam, że grzechem byłoby niewykorzystanie tych 4 miesięcy wakacji (tym bardziej, że zawsze marzyłam o au pair).

Jeśli chodzi o dzieci, to wiek i ilość pociech nie gra żadnej roli, ponieważ młodsze rodzeństwo już mnie przeszkoliło jeśli chodzi o radzenie sobie z różnymi dziecięcymi problemami.

Jestem otwarta na wszelkie propozycje
  • Re: Szukam rodzinki od czerwca

iloniaxx > 09-04-2013, 21:34

Witam,

szukam aupair dla naszego synka od poczatku czerwca do polowy sierpnia.

mieszkamy we Wloszech, pod Turynem

Jesli jest Pani zainteresowana poprosze o kontakt i info o sobie <a href="mailto:ilonatomczuk@libero.it">ilonatomczuk@libero.it</a>

pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek