• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au pair ankieta

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Au pair ankieta

• Au pair ankieta
  • Au pair ankieta

kania9090 > 26-01-2013, 17:24

Witam! Piszę właśnie pracę licencjacką o więziach au pair z dziećmi, za miesiąc się bronię i chciałabym Was prosić o wypełnienie bardzo prostej ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-37437.html

Będą Wam niezmiernie wdzięczna za pomoc!! Bez Waszej pomocy nie będzie to dobra praca lic !!

Pozdrawiam )
  • Re: Au pair ankieta

harc > 26-01-2013, 19:05

prosze

kania9090 > 26-01-2013, 20:06

dziękuje harc bardzo!!

czekam na jeszcze kilka :]

Saiisuke > 27-01-2013, 12:54

Zrobione

kasiulek91 > 27-01-2013, 20:28

troche kiepsko zrobiona ankieta. Np. przy wyborze wieku dziecka - byłam jako au pair 3 razy i wiek dzieci był od 1 roku do 10 lat, nie da sie tego zaznaczyć. Jest jeszcze kilka kruczków... No nic, wypełniłam mimo wszystko

dosiunia > 27-01-2013, 20:43

ginger ma rację, trochę niedopracowana ankietka, ale wypełniłam, choć nie dalo się maksymalnie zgodnie z prawdą przez te mankamenty

kania9090 > 27-01-2013, 22:12

Dziękuje dziewczyny! skupiłam się na konkretnym przedziale wiekowym dziecka tj do 10 lat ale mój błąd, bo mogłam ją trochę lepiej dopracować...

Czekam na kolejne ankiety z niecierpliwością, a w szczególności od osób, które były we Francji.

Po za ankietą interesuje mnie sposób wychowywania dzieci we Francji, jeśli ktoś zauważył różnice w wychowywaniu dzieci we Francji baaardzo proszę by się tym podzielił

harc > 28-01-2013, 0:17

tez tak zauwazylam i spojrzalam potem na wyniki i pokazywalo srednia dziecka a nie kto, konkretnie jakie dziecko mial.
  • Starszy wątek Nowszy wątek