-
-
Au Pair 2013 UK
margo > 21-01-2013, 20:58
Hej jest ktoś kto zastanawia się nad wyjazdem lub może szuka już rodzinki ??? Bo ja właśnie jestem w takiej sytuacji początkowo chciałam do USA ale jak na pierwszy taki wyjazd to chyba zdecyduję się na Wielką BrytanięZarejestrowałam się na http://www.aupair-world.net/my_aupair_world i powoli zaczynam szukać rodzinki , wysłałam chyba z 30 wiadomości i jak na razie tylko jedna jest mną zainteresowana xD Ehh no ale nie wiem bo rodzinka mieszka w Bromsgrove , Birmingham i mama Polka . Na razie wymieniamy wiadomości zobaczymy co będzie dalej ;p
jest ktoś w podobnej sytuacji ??? -
Re: Au Pair 2013 UK
Cassie > 21-01-2013, 22:25
Ja bardzo chcę wyjechać w wakacje
Jeszcze nie zaczęłam szukać i niezbyt wiem kiedy zacząć . -
ag922 > 21-01-2013, 22:55
Ja myślę o wyjeździe,ale dopiero od września/pażdziernika. -
Cassie > 23-01-2013, 11:33
Ja bym bardzo bardzo chciała jako summer au pair
Bardzo chcę się nauczyć dobrze języka . Teraz sama zaczynam powtórki i uczę się codziennie 10 słówek ( może to nie dużo , ale miesięcznie to jest aż 300 ! więc opłaca się ) .
Jeszcze nie zaczęłam szukać, bo moi rodzice coś tam marudzą , więc jeszcze trochę poczekam i zamierzam szukać na tej stronie co Ty -
pandaa > 23-01-2013, 15:23
Hej !
Ja jestem w Rainham, Essex od 12 dniSzukalam rodzinki ok miesiac mialam duzo rozmow na skype. Ta rodzinka u ktorej teraz jestem wybrala juz mnie nawet nie rozmawiajac na skype, bradzo spodobal im sie moj profil. Pozniej skontaktowalismy sie na skype, pokazali mi dom i dzieci mielismy rozmowe 6 stycznia a 12tego stycznia bylam juz u nich. Musialam sama dojechac autokarem z lotniska Stansted London do Redbridge. Tam odebrala mnie moja hostka. Balam sie strasznie ze nie dam rady ale udalo sie Moja rodzinka jest bardzo fajna, dzieci cudowne (chlopiec 4 l dziewczynka 6 l ). Znalazlam ich na au pair world.
Powodzenia w szukaniu rodzinki ! -
margo > 23-01-2013, 17:53
hehehe moi też marudząale to normalne nie wyobrażają sobie że ich córeczka ma mieszkać przez dłuższy czas bądź co bądź ale u 'obcych' ludzi
Ja niby zaczęłam szukać bo to nic nie szkodzi założenie profilu jest darmowe i jak mam czas to wysyłam wiadomości do tych rodzin które mi pasują , uzupełniłam profil ciekawymi informacjami i teraz czekamJa bym chciała na rok bo w sumie przerwa mi nie zaszkodzi a to fajne doświadczenie -
margo > 23-01-2013, 17:59
pandaa - świetnie że ci się udało , zazdroszczę i gratulujęA masz może jakieś rady co załączyć w profilu żeby rodzinka od razu cię polubiła wiem głupie pytanie , wiadomo że nie będę kłamać ale może czegoś po prostu zapomniałam napisać -
Cassie > 23-01-2013, 19:26
Kurcze .Ja sama nie wiem czy szukać czy się wstrzymać jeszcze trochę .
Do wakacji jeszcze 5 miesięcy , więc sama nie wiem ; / -
margo > 23-01-2013, 19:33
hmmm no wiesz niby to dużo czasu ale też nie każdy ma takie szczęście że znajduję rodzinkę w tydzieńja ustawiłam że jestem dostępna od końca maja i piszą do mnie ci co chcą własnie od końca maja i później więc wydaje mi się że nigdy nie jest za wcześnie a tak to możesz sobie jeszcze powybierać która ci najbardziej pasuję i nie trzeba się spieszyć -
Cassie > 23-01-2013, 20:32
No fakt . Masz rację
Tylko kurcze. Najtrudniejsze będzie to, że ja tylko na wakacje (lipiec-sierpień) ; / Nie wiem czy kogoś znajdę .