-
-
Rodzina poszukiwana
durke > 12-01-2013, 17:20
Witam serdecznie,
jestem 29-letnią, optymistyczną, uczciwą, zaradną osobą. A moim największym atutem jest niezwykła cierpliwość i spokój.
Znam język angielski dość komunikatywnie. Jednak nie jest on na najwyższym poziomie. Mam zamiar go doszlifować, bo niestety nie był często używany.
Obecnie stacjonuję w okolicy Cieszyna.
Bardzo chętnie zajmę się pociechami. Mogę dołączyć do rodziny w każdej chwili.
Na studiach miałam praktyki we wrocławskiej bibliotece dla dzieci. Tam zajmowałam się organizowaniem spotkań i przeróżnych zabaw edukacyjnych dla najmłodszych. To był fantastyczny czas. Bez problemu nawiązywałam kontakt z dziećmi i potrafiłam je skutecznie zainteresować.
Kolejne praktyki odbyłam w we wrocławskim Wydawnictwie "Siedmioróg", którego profil skierowany jest na wydawanie książek dla dzieci. Nawiązywałam kontakty z autorami oraz ilustratorami. Organizowałam spotkania z dziećmi, których pomysły wykorzystywane były w redagowaniu nowo powstających pozycji książkowych.
Opiekowałam się przez blisko dwa lata swoim bratankiem, który obecnie ma 3 i pół roku. Jest bardzo mądrym młodym człowiekiem i jestem z nim mocno związana.
Zajmowałam się również 6-letnim chłopcem i półtoraroczną dziewczynką.
Chętnie odpowiem na każde pytanie.
Mój mail: <a href="mailto:anunderline@gmail.com">anunderline@gmail.com</a>
Pozdrawiam
Monika