• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Miami w kwietniu?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Miami w kwietniu?

• Miami w kwietniu?
  • Miami w kwietniu?

vendi > 06-01-2013, 9:35

Hej dziewczyny. Czy ktos jeste chetny na pare dni poleciec do Miami w kwietniu( pocztaek kwietnia)??
  • Re: Miami w kwietniu?

cien_wiatru > 06-01-2013, 11:13

Ja, ale to tylko na weekend, mam na myśli lecieć do Miami po pracy w piatek i wrócić ewentualnie w poniedziałek z rana :>

vendi > 06-01-2013, 18:20

Hej, mi pasuje tylko z Californii leci sie az 7 h do Miami wiec albo tylko na weekend albo weekend plus jeden dzien, co myslisz?:d

cien_wiatru > 06-01-2013, 22:17

no wiesz, jeżeli by to ode mnie zależało to ja bym mogła nawet polecieć na weekend i trzy dni haha no niestety, będę musiała pracować, więc w gre wchodzi tylko pełny weekend, ale mam na myśli lot w nocy w piątek po pracy (ja mam jeszcze gorzej niż ty, bo z tego co się orientuje ty masz z San Diego bezpośrednie loty do Miami, ja będę się musiała przesiadać pewnie w Los Angeles) w Miami być całą sobotę i niedziele, a w poniedziałek z rana wracać do Cali (tu jest taki plus, że cofamy się w czasie) Myślę, że hości by się zgodzili, żebym wyjątkowo nie pracowała rano w poniedziałek, no ale raczej na pewno po południu musiałabym być już w domu.

Nimell > 09-01-2013, 7:15

Lećcie nawet na 1 dzień bo warto! Polecaaaaam! :D

rafcioo28 > 05-03-2013, 21:07

czesc,

ja lece do Miami z koleżanka z SD, która tez jest au pair

bedziemy tam od 12 do 16 kwietnia
  • Starszy wątek Nowszy wątek