• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

martamaua > 27-07-2005, 22:03

Dzania mowisz i masz.

Zapraszamy nowalijki do przedstawiania sie,powiedzenia paru slowek o sobie.

Przynajmniej bedzie wiadomo kto jest kto,bo szczerze-namnozylo sie was tu ostatnimi czasy.
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Kalarepka > 28-07-2005, 12:26

Zaliczam sie do nowalijek?

Pol roku pobytu na forum i dwa tygodnie przed opuszczeniem rodziny?

Operka pomiedzy Utrechtem a Amsterdamem, w Krolestwie Niderlandow lub - jak kto woli - Holandii

Trojka dzieci: 7letnia (teraz juz prawie 8letnia) dziewczynka, 5cioletni chlopczyk i drugi chlopczyk (caly rok byl dwulatkiem, ale od wczoraj ma 3 )

A ja bym zaproponowala, zeby nie tylko nowe(nowi) sie przedstawialy (-li), bo dla tych nowych to te stare tez obce i tez wypada sie przestawic

A tak w ogole to mam na imie Irena

Gość > 28-07-2005, 12:58

Kazdy ma sie przedstawic i kropka :lol:

No wiec, moj nick mowi pewnie sam za siebie - to moje imie Lat wiecznie 18 (chociaz w papierach rocznik jak u Orwella), kobieta jak sama nazwa wskazuje. Au Pair w Finlandii (25km od Turku) od 7miesiecy wlasciwie - 2 dziewczynki (8 i 12), 2 psy, 2 koty (tzn 1 moj kochany nam uciekl i nie wiemy co sie z nim stalo wiec obecnie jest 1). Nalogow wbrew pozorom mnostwo :lol:

No... to chyba wszystko juz... Aha, dla zainteresowanych szerzej tematem mojego kraju (jesli takowi sa) - nie mowie po finsku wiec prosze mnie o jezyk nie zagadywac, ja gram tutaj Finke szwedzkojezyczna

8)

Gość > 28-07-2005, 13:58

no to jak wszyscy to ja tez..

dzania- mowia na mnie dziania wszyscy ale nie da sie zmienic nicka chyba cholera..- w londynie od lutego 26.2004. lat *pii* wzrostu 174cm i waga *pii*. dwojka dzieci chinsko- angielskich- chlopaczek kai 5 lat i dziewusia tamsin 8 lat. 2 kroliki zjebane sa ale w ogrodku mieszkaja. aha i od niedawna mamy rybki ktore zjada zakupiony krab. heheh pale pije i przeklinam ale jestem bardzo sympatyczna ogolnie- zapytajcie kogokolwiek.. duzo czytam ksiazek i wsiaklam w gowniana tv angielska przez co zepsol mi sie moj bbc english. uzaleznionam od kompa jak zreszta 99 procent ludkow mojej generacji. mam obsesje kupowania ciuchow i ogolnie wywalania kasy na pierdoly- raz sie zyje nie?! tzn wydaje mi sie ze sie zreinkarnujemy- jestem ateistka- ale to sie juz nie pamieta poprzedniego zycia- or so its said.. nie jem czerwonego miesa i fast foodow unikam chyba ze zdycham po imprezie bo wtedy musze. uuuwielbiam chinskie jedzenie i eksperymentowanie z nowymi rzeczami- wszystkiego chetnie sprobuje. troszke jestem pyskata i wygadana ale strasznie tolerancyjna wiec jak mnie nie wkurwicie to bedziemy zyc w zgodzie przyjazni harmoni i szczesciu.. albo i nie! buahah lubie ladnych panow zadncyh typow macho man tylko taich innych bardziej.. gay.. ^_^ slucham drum'n bassow i hard housa w klubach ale na chacie wole cos bardziej spokojego od czego nie dostaje skretu karku- janis joplin sciezka dziwiekowa pulp fiction prince nawet- starocie wiem ale rnb tez czasem poleci. oooooo lubie kawe i sluchac radia jak prowadze moje bmw. nie cierpie wstawac rano i nie znosze nietolerancyjnych chamskich plytich ludzikow.. thats me!

Aniaa85 > 28-07-2005, 14:19

Ania885-od miesiaca i jednego tygodnia i jednego dnia mieszkanka Oxfordu u francuskiej rodzinki .Co tam jeszcze mam napisac..Ksiazki i filmy-wszytsko co zwiazane z zakladami psychiatrycznymi, cos co ma psychologiczny watek.Nie nawidzi: fictionali, comedii.Preferuje bardziej cos z zycia wziete, cos dokumentalnego.Swojego czasu fanka dramatow wojenych i kostiumowych.Muzyka?Ostatnio zasluchuje sie w Dianie Ross.Sport?Tenis stolowy, lyzwy, narty na ktorych jezdzila 5 lat temu hahaha.Swir na punkcie ksiegarni jezykowych, paczkow z rozanym nadzieniem,przygod zwariwanych aczkolwiek rozsadnych.Niewolnica internetu.Czego nie lubi:nietolerancji, spoznialstwa, chamstwa, brutalnosci,cukierkow krowek i pustoty.Co ceni:goscinnosc, hojnosc, punktualnosc, pokore.Marzenia:znalezc au pairke ktora lubi zwiedzac i jest na tyle zwariowana by pojechac na weekend do Hiszpani czy gdzies indziej ;p.To Aniaa885 o numerze gg 4234040

Gość > 28-07-2005, 14:21

[quote name="Aniaa85"]znalezc au pairke ktora lubi zwiedzac i jest na tyle zwariowana by pojechac na weekend do Hiszpani czy gdzies indziej [/quote]

ja znam taka jedna, Mary An sie nazywa :lol:

Lea > 28-07-2005, 16:41

witam no to tak:na imie Justyna(Lea to z bierzmowania-cosik mi przy wyborze tego imienia odwalilo :lol: ), 30.12skoncze latek 19,wyjezdzam jako au pair w polowie wrzesnia do Horben kolo Freiburga(trojka dzieciaczkow-dziewczynka 3,chlopiec 7 i druga dziewczynka 8lat).Hmmm...lubie w pileczke nozna sobie pograc(i poogladac tez),siatkowke tez lubie, a ostatnio wziela mnie mania na pingla :lol: Jezeli chodzi o muze,to dobrze bawie sie tylko przy techno,chociaz do sluchania wole lzejsze kawalki Uwielbiam spotykac sie z ludzmi,imprezowac,glupkowac,kupowac...no i taka wlasnie ze mnie dziewuszka 8) pozdrowka dla wszystkich lasek i laskow :wink:

P.S. ...no i za mlodu jak bylam harcerzykiem to lubilam sie po lasach chowac i zjezdzac na linie po drzewach- na szczescie mi przeszlo :lol:

dzielna dziewczynka > 28-07-2005, 17:44

ja poki co jeszcze jestem na poludniu Polski...za jakies 2 tygodnie zmykam do Hagi;P mam miec 2 dziewczynki (3 i 5 lat) podobno strasznie rozpieszczone;P dziecmi mam sie zajmowac 3 dni w tygodniu a tak to zdecydowalam sie za dodatkowa kase sprzatrzac...cos mi sie wydaje ze nudzic sie nie bede ale mimo tego licze ze znajdzie sie ktos chetny na jakies wyjcieczki...Londyn moze Paryz? no ale najpierw musze sie tam zaklimatyzowac;P uwielbiam muzyke...slucham tego co mi wpadnie w ucho...zazwyczaj jakies stare "rytmy" bo te dzisiejsze hip hopy i techna to raczej nie dla mnie;P grywam sobie w szachy...kiedys czesto gesto i bylam calkiem niezla a dzisiaj to juz niczym emerytka wchodze na kurnik, dostaje po tylku i spadam z tamtad;P wlasnie skonczylam drugi rok studiow...przez najblizszy rok planuje sobie odpoczac i troche pouzywac zycia

biografii pisac nie bede choc i tak juz nia troche pojechalo;P

aa na imie mam Ka?ka ale mowcie mi raczej "dzielna"

dla znajomych spoza neta to raczej jestem "zuzak" i wszelkie mozliwe tego odmiany;P zeby nie bylo ze do mnie dzielna wolaja wszedzie

no to tyle w sumie;P

martamaua > 28-07-2005, 20:24

Aniuuuuuuuu85 to ja cie juz kocham!!!!!^_^

Psychologia,ksiazki,filmy na faktach czyli konkrety to cos co uwielbiam!!!!To samo spontaniczne wypady!Czemu jestes w UK hehe

Poza tym taniec,gimnastyke,muzyke-nie ma zycia bez tego.Jazde po miescie samochodem,slodycze-sa jedne zelki,za ktore bym zabila

Nie lubie niewyjasnionych spraw,leniwych,falszywych ludzi,odkurzania,pajakow,zimy.

A na imie mam Martusia,za 3 miesiace skoncze latek 20.Siedze sobie w Danii w piatej strefie Kopenhagi(7 miesiac niedlugo poleci) z dwoma malymi dziewczynkami w wieku 2 i 4 latka.Sia i Mai.Niedlugo zaczynam szkole dunskiego a zaraz potem mam wakacje co napawa mnie optymizmem i nadzieja zmian na lepsze,bo troszke sie wynudzilam.

Jestem malym nerwusem,ale wrazliwym,lubie duzo gadac,malowac i ubierac-nie tylko siebie.Zadatki na stylistke? ^_^No i spiewac co mi nie zawsze najlepiej wychodzi,ale slyszalam wiecej pochwal niz krytyki wiec pieje dalej Spiewac kazdy moze...

Tyle o mnie

Gość > 28-07-2005, 22:44

[quote name="Emi"]
    [quote name="Aniaa85"]znalezc au pairke ktora lubi zwiedzac i jest na tyle zwariowana by pojechac na weekend do Hiszpani czy gdzies indziej [/quote]

ja znam taka jedna, Mary An sie nazywa :lol:[/quote]

heheheh jak to przeczytalam wlasnie chcialam sie zglosic a tu patrze, ze juz moje imie padlo hehheh Jak ktos chce jakies szalone wycieczki, wypady itp. to koniecznie zglaszac sie do mnie!!!

Na razie mam zaplanowane: Ibiza, Rzym, Dublin, Amsterdam, Londyn i Paryz (Na najblizsze pol roku) i moze Wieden i Islandia (zainteresowana wie, o kim mowie)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia