-
-
Jak odmawiać rodzinom?
blanca > 27-12-2012, 16:23
Nie widziałam tu takiego wątku, ale jeśli jest, to ten można usunąć.
Jestem zarejestrowana na Au Pair World od wczoraj i dostałam dziś 2 wiadomości od rodzin. Nie jestem jednak nimi za bardzo zainteresowana. W jednej jest 3 dzieci- jak dla mnie za dużo, a druga po prostu nie podbiła mojego serca (chociaż nie chciałabym jej od razu skreślać)
Jak Wy odmawiacie rodzinom? Piszecie po prostu, że jesteście niezainteresowane czy może tłumaczycie swoją decyzję czy odwlekacie trochę moment decyzji? -
Re: Jak odmawiać rodzinom?
aniolek04 > 27-12-2012, 18:29
napisz ze masz inne oczekiwania np szukasz rozinki z 2 dzieci w takim i takim wieku albo ze chcialabys byc w innym miescie, inne to ze masz np inne propozycje od innych rodzin i musisz sie zastanowic :p
pozdrawiam -
blanca > 27-12-2012, 20:57
Muszę tak zrobić, chociaż pamiętam, że ostatnim razem też mi było głupio odmawiać:p A przecież to normalne, że dana rodzina może mi nie pasować. Niestety jestem osobą, która za bardzo się przejmuje innymi. -
Saiisuke > 27-12-2012, 21:09
Najprościej odmawiać wysyłając automatyczne wiadomości na au pair world. Jeśli rodzina Ci nie przypadła po prostu wysyłasz tę odmowę bez wdawania się w szczegóły. -
blanca > 27-12-2012, 21:47
[quote name="Saiisuke"]Najprościej odmawiać wysyłając automatyczne wiadomości na au pair world. Jeśli rodzina Ci nie przypadła po prostu wysyłasz tę odmowę bez wdawania się w szczegóły.[/quote]
Właśnie zauważyłam, że jest tam taka opcja. To ułatwia sprawę -
angelaa > 27-12-2012, 23:43
zamykam temat