• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

święta,a zarobki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• święta,a zarobki

• święta,a zarobki
  • święta,a zarobki

ona20 > 16-12-2012, 22:49

Czy w ogole w okresie świątecznym należa nam się kieszonkowe? Bo praktycznie wtedy żadnej pracy nie wykonujemy i nie wiem czsego się można spodziewać..
  • Re: święta,a zarobki

kinjeloo > 17-12-2012, 16:18

Ja dostaję normalną wypłatę, mimo że nie pracuję od 22 grudnia do nowego roku... to nie nasza wina, że są Święta

ona20 > 17-12-2012, 21:34

Ja mam nadzieję,że mi zapłacą w końcu to prawie za dwa tygodnie kieszonkowe..

carona > 18-12-2012, 2:21

Ja za bardzo nie liczę na to kieszonkowe za ostatni tydzień grudnia... Jak wyjechałam na tydzień do Polski w listopadzie, to mi nie zapłacili, więc nie spodziewam się, że w święta im się odmieni... A szkoda, bardzo by mi się przydało, bo na święta w Londynie i na prezenty wydam małą fortunę... Mam wrażenie, że im ulżyło, że nie spędzę z nimi świąt i wyjeżdżam na ten tydzień, bo nie będą musieli mi płacić. Żałuję, że nie dogadałam płatnego urlopu podczas omawiania szczegółów... A myślałam, że to standard...

Kami > 25-12-2012, 20:36

Jezlei zostajesz na rok to powinnaś normalnie dostać pieniądze. Przecież to jest nasz urlop. Nawet w normalnej pracy przysługują pieniądze w czasie wolnego. Ja przynajmniej dostałam

ona20 > 27-12-2012, 14:56

Tylko ze ja nic caly tydzien nie robie bo mam wolne ale tu jestem..okaze sie w poniedzialek bo wtedy dstaje kieszonkowe.

marcysia12 > 27-12-2012, 16:09

ajjjj az nie chce sie o tym myslec

angelaa > 27-12-2012, 23:49

ja też myślałam, że za cały okres świąteczny nie dostanę pieniędzy, ale dziś mi mówi hostka, że jutro mi da pieniądze za ten tydzień :O byłam lekko zdziwiona, ale wtedy mi powiedziała, że skoro ona w pracy ma płacone, to ja też będę miała tyle, że przez ostatni tydzień miałam chyba z 4 babysittingi, ale to chyba nic

aaah nie mogę narzekać na moją rodzinke, bo są naprawdę w porządku

ona20 > 28-12-2012, 2:27

[quote name="angelaa"]ja też myślałam, że za cały okres świąteczny nie dostanę pieniędzy, ale dziś mi mówi hostka, że jutro mi da pieniądze za ten tydzień :O byłam lekko zdziwiona, ale wtedy mi powiedziała, że skoro ona w pracy ma płacone, to ja też będę miała tyle, że przez ostatni tydzień miałam chyba z 4 babysittingi, ale to chyba nic

aaah nie mogę narzekać na moją rodzinke, bo są naprawdę w porządku [/quote]

To bardzo dobrze ja to obstawiam 50/50 ze otrzymam...

mariakow12 > 10-01-2013, 16:32

zarobki duze, a swieta ehhh masakra
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna