-
-
święta,a zarobki
ona20 > 16-12-2012, 22:49
Czy w ogole w okresie świątecznym należa nam się kieszonkowe? Bo praktycznie wtedy żadnej pracy nie wykonujemy i nie wiem czsego się można spodziewać.. -
Re: święta,a zarobki
kinjeloo > 17-12-2012, 16:18
Ja dostaję normalną wypłatę, mimo że nie pracuję od 22 grudnia do nowego roku... to nie nasza wina, że są Święta -
ona20 > 17-12-2012, 21:34
Ja mam nadzieję,że mi zapłacą w końcu to prawie za dwa tygodnie kieszonkowe.. -
carona > 18-12-2012, 2:21
Ja za bardzo nie liczę na to kieszonkowe za ostatni tydzień grudnia... Jak wyjechałam na tydzień do Polski w listopadzie, to mi nie zapłacili, więc nie spodziewam się, że w święta im się odmieni... A szkoda, bardzo by mi się przydało, bo na święta w Londynie i na prezenty wydam małą fortunę... Mam wrażenie, że im ulżyło, że nie spędzę z nimi świąt i wyjeżdżam na ten tydzień, bo nie będą musieli mi płacić. Żałuję, że nie dogadałam płatnego urlopu podczas omawiania szczegółów... A myślałam, że to standard... -
Kami > 25-12-2012, 20:36
Jezlei zostajesz na rok to powinnaś normalnie dostać pieniądze. Przecież to jest nasz urlop. Nawet w normalnej pracy przysługują pieniądze w czasie wolnego. Ja przynajmniej dostałam -
ona20 > 27-12-2012, 14:56
Tylko ze ja nic caly tydzien nie robie bo mam wolne ale tu jestem..okaze sie w poniedzialek bo wtedy dstaje kieszonkowe. -
marcysia12 > 27-12-2012, 16:09
ajjjjaz nie chce sie o tym myslec -
angelaa > 27-12-2012, 23:49
ja też myślałam, że za cały okres świąteczny nie dostanę pieniędzy, ale dziś mi mówi hostka, że jutro mi da pieniądze za ten tydzień :O byłam lekko zdziwiona, ale wtedy mi powiedziała, że skoro ona w pracy ma płacone, to ja też będę miałatyle, że przez ostatni tydzień miałam chyba z 4 babysittingi, ale to chyba nic
aaah nie mogę narzekać na moją rodzinke, bo są naprawdę w porządku -
ona20 > 28-12-2012, 2:27
[quote name="angelaa"]ja też myślałam, że za cały okres świąteczny nie dostanę pieniędzy, ale dziś mi mówi hostka, że jutro mi da pieniądze za ten tydzień :O byłam lekko zdziwiona, ale wtedy mi powiedziała, że skoro ona w pracy ma płacone, to ja też będę miałatyle, że przez ostatni tydzień miałam chyba z 4 babysittingi, ale to chyba nic
aaah nie mogę narzekać na moją rodzinke, bo są naprawdę w porządku[/quote]
To bardzo dobrzeja to obstawiam 50/50 ze otrzymam... -
mariakow12 > 10-01-2013, 16:32
zarobki duze, a swieta ehhh masakra