• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Po 2 latach

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Po 2 latach

• Po 2 latach
  • Po 2 latach

sikorkaxx > 12-12-2012, 21:26

zastanawialam sie co byle au pairki robia po skonczeniu programu?

Ok, na blogu wspominalam conieco, ale tutaj sie wdam w wieksze szczegoly. Obecnie jestem na etapie zmiany statusu na turystyczny ( przemyslalam sobie to bardzo uwaznie , i uznalam ze pozniej na studencki zmienie ) duzo osob mnie sie pyta co chce studiowac? Ludzie kochani, hmmmm, ogolnie to taki community college to jednak duzy wydatek, plus wymaga TOEFL ktory zapewniam, nie jest latwym testem. wiec pozostanie angielski, dodam , ze to najtansza opcja. Jednak aby zmienic status, nalezy wykazac sie tzw money statement, czyli wyciag z konta bankowego sponsora lub rodzicow. Moim sponsorem byli rodzice. Narazie pozostaje miesiac dluzej z rodzina, az nowa przyjedzie. Bede jej musiala pokazac to i owo heh. Pozniej mam jechac do Austin TX. Tu zaczynaja sie schody bo jak znajde robote jako niania wczesniej to moge o TX zapomniec Biletu jeszcze nie mam - jak co to po 20 grudnia bede go kupowac bo Aron nie jest pewny czy bedzie musial kolo polowy stycznia pracowac. w sobote mam interview z rodzinka ktora znalazlam na stronie www. Wish me good luck hah
  • Re: Po 2 latach

paulaw > 19-12-2012, 19:18

Fajnie Ci się ułożyło, pisz co tam dalej

dori5556 > 23-04-2013, 5:09

Pisz co u Ciebie,Maja!

balbina > 23-04-2013, 11:37

na blogu Maja dodała co nieco
  • Starszy wątek Nowszy wątek