-
-
szukam rodzinki od września 2013
maddunia > 28-11-2012, 17:10
Witam serdecznie,
chciałabym nawiązać współpracę z rodziną z najchętniej z kraju obszaru niemieckojęzycznego, ale niekoniecznie, może to być również inny kraj (Wielka Brytania, Holandia etc).
Mam 25 lata, jestem osobą uśmiechniętą, odpowiedzialną i samodzielną. Jestem rok po studiach, obecnie pracuję, byłam już au pair, ale tylko przez miesiąc w Danii (niestety musiałam wrócić natychmiast do Polski z powodów rodzinnych-posiadam referencje). Chciałabym ponownie wyjechać jako au pair, gdyż uważam, że najlepszą formą języka jest nauka poprzez praktyczne wykorzystanie, a z drugiej strony lubię dzieci, jestem cierpliwa i pomocna więc chciałabym bardzo to połączyć.
Znam język niemiecki w stopniu średniozaawansowanym, posiadam certyfikat ZD , używałam go biernie nonstop w pracy, marzę by nabrać pewności a w mówieniu i pragnę to udoskonalić, z angielskim w mówieniu jest dużo lepie. Spokojnie można się ze mną dogadać w obu językach ;-), uczyłam się też włoskiego.
Jestem niekonfliktowa, chętna zawsze do pomocy, cierpliwa, opiekuńcza, samodzielna oraz mam głowę pełną pomysłów, bez problemu nawiązuję kontakty. Potrafię jeździć samochodem, gotować i inne praktyczne rzeczy ;-)
W Danii opiekowałam się 2 dzieci (4 i 1 rok oraz psem i domem).Opiekowałam się chłopakiem, wówczas 11 letnim, w ramach programu "Starszy brat starsza siostra" jako wolontariuszka oraz w trakcie studiów dawałam starszym dzieciakom korepetycje, pomagam również znajomym w razie potrzeby zająć się ich pociechami.
Chętnie zaopiekuje się jednym lub dwójką dzieciaczków, wiek nie gra roli w zamian za możliwość doskonalenia języka.
Zapraszam zainteresowanych do odwiedzenia również mojego profilu w wersji ang/niem
http://www.aupair-world.net/index.php/a ... magda+gasz
Interesowałaby mnie współpraca ok 3-10 msc.
Zapraszam gorąco do kontaktu ze mną <a href="mailto:maddunia@interia.eu">maddunia@interia.eu</a>
Magda
( -
Re: szukam rodzinki od września 2013
conbhp7 > 19-12-2012, 14:16
Ja też szukam podobnej rodziny Kamila. Jednak ja najlepiej preferuję WBrytanie ale mogą być i Niemcy. Kontakt Kamila . -
izabelachart > 27-12-2012, 15:34
Droga Magdo
Jezeli ciagle szukasz host family, prosze skontaktuj sie ze mna na email <a href="mailto:izabelachart@gmail.com">izabelachart@gmail.com</a>. Jestem powaznie zaiteresowana. Z gory dziekuje. Izabela -
Sylwia Miller > 22-01-2013, 0:56
Jezeli dalej szukasz to prosze o kontakt <a href="mailtoylwia.nina.miller@vp.pl">sylwia.nina.miller@vp.pl</a> -
Sylwia Miller > 22-01-2013, 0:58
Jezeli dalej szukasz to prosze o kontakt <a href="mailtoylwia.nina.miller@vp.pl">sylwia.nina.miller@vp.pl</a>