• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kosmetyki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Kosmetyki

• Kosmetyki
  • Kosmetyki

viki2131 > 02-11-2012, 17:05

Nie wiem jak wy ale Ja szaleje na punkcie wszelkich kosmetykow. Zgromadzilam i przetestowalam wiele tutaj w Polsce i juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne testowac te w USA!!! Zakładam ten watek dla tych ktorzy tez maja takiego bzika jak ja dziewczyny ktore maja juz jakies przetestowane/ godne polecenia kosmetyki piszcie tutaj. Ja uwielbiam wszyskie maski, olejki itp do wlosow. Balsamow do ciala mam z 15, masek do wlosow z 5-6 a lakierow do paznokci mysle ze spokojnie ponad 40! I co tu teraz z tym zrobic? Wezme po sztuce z kazdej a reszcze bede odkrywac w USA
  • Re: Kosmetyki

anka2356 > 02-11-2012, 18:18

chyba się odnajdę w tym temacie

co jak co, ale kosmetyki warto tam kupować - wszystkie firmówki są tam tanie jak woda. jako przykład mogę dać - maskra Clinique, w Polsce kosztuje ok.100 zł w Sephorze, na allegro ok. 80zł - 14$. Lakiery do paznokci Sally Hansen - 4$. Wszelkie Maybelline, Max Factor itp. też dużo taniej. Raj, po prostu raj

viki2131 > 02-11-2012, 19:26

no to super! pewnie tam oszaleje i pierwsze pieniadze pojada wlasnie na zakupy tego typu a jakies specjaly? czegos co nie mozna spotkac w Polsce a tam jest naprawde swietne? Teraz uzywam Johna Frieda do wlosow, jest swietny, wiem ze jest to marka amerykanska. U nas stosunkowo droga ale jeszcze do przezycia. Jestem mega ciekawa tych wszystkich nowosci

anka2356 > 02-11-2012, 19:54

w sumie z żadnymi nowościami nie eksperymentowałam - zaufałam znanym markom ^^ ale fakt, jest sporo firm, zapewne miejszych i większych których u nas nie ma, więc z pewnością materiałów do testów Ci nie zabraknie

angelaa > 02-11-2012, 23:44

pooglądajcie sobie vloga xbebe http://www.youtube.com/user/xbebe18 i Nissi https://www.youtube.com/user/nissiax83

dowiecie się wszystkiego czego macie się spodziewać

Magda89 > 03-11-2012, 1:18

Ach! Ja nie mogę się tego doczekać! Pierwszą rzeczą jaką kupię to maskara Chanel, jest po prostu genialna, jednak na nasze realia trochę przydroga Tam to zupełnie inna sprawa

panama > 03-11-2012, 4:10

Ja dzisiaj dokonałam kosmetycznych zakupów! Jak weszłam w dział wpadłam w szał! Miałam kupić tylko fluid a wyszłam z fluidem, maskarą, pudrem, utwardzaczem do paznokci i płynem do demakijażu. Kocham fluid Loreal, w Pl kupowałam go za 50-60pln zależy czy był w promocji - tutaj już go dostane za 10$. Kupiłam najdroższą maskarę Loreal za 6,68$!! Masakra!!

balbina > 06-11-2012, 1:38

f*ck! Dopiero teraz odkryłam ten topic ;x

Ja tak samo pławię się w kosmetykach, ale już trochę profesjonalniej i troszkę z innej perspektywy : D

ale i tak miło was znaleźć : D

ja nie lubię mieć 5000000 lakierów do paznokci bo mi szybko zasychają ;x no i poza tym szybko mam odpryski, więc najczęściej odżywką maluję ; )

ja tak samo nie mogę się doczekać moich zakupów tam!

Tylko muszę się ogarnąć jak jest z przesyłkami, czy nie są aż takie drogie, żeby te wielkie pudła trafiły do polski, bo raczej w samolocie już nie da rady : D

viki2131 > 06-11-2012, 15:28

mi oczywiscie tez zasychaja te lakiery... no ale jakos nie moge sie powstrzymac jak widze kolor ktorego nie mam generalnie uwazam ze to choroba bo nie nosze czesto pomalowanych paznokcie bo co i rusz mam z nimi problemy i musze katowac nailtekiem. Uwielbiam wszystkie dermokosemtyki. Chociaz tak naprawde to proboje wszystko od tych za grosze do profesjonalnych no i niestety tu nie ma reguly.... nie zawsze wysoka cena swiadczy o jakosci produktu, nie raz sie juz z tym spotkałam

Magda89 > 06-11-2012, 15:45

Z tymi lakierami do paznokci to my baby chyba już tak mamy Co do zasychania, to w inglocie jest takie co "odsycha" nam lakier i mozna go dalej używać. Jeśli chodzi o przesyłki to najlepiej drogą morską wysyłać, bo jest o wiele taniej .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna