• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wycieczka do Belfastu.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• Wycieczka do Belfastu.

• Wycieczka do Belfastu.
  • Wycieczka do Belfastu.

angelaa > 31-10-2012, 23:55

hej, jeśli są tu jakieś dziewczyny z okolic Dublina, które chciałyby się wybrać do stolicy Irlandii Północnej, to niech dają znać

koszt to: 20 euro return bus ticket, ok 10 euro hostel, the titanic museum ok 15 euro, wyżywienie, imprezy wiadomo data: 10 listopada. Wycieczka wraz z innymi au pair z całego świata ! po wiecej info zapraszam na priv!
  • Re: Wycieczka do Belfastu.

kasiulek91 > 01-11-2012, 2:03

tylko zarezerwujcie sobie bilety do titanic museum wcześniej, bo ciężko je dostać. No i 1 dzień na Belfast spokojnie wystarcza A jeśli będziecie w niedziele to sklepy są czynne dopiero od 13tej (wcześniej wszystko prócz mcDonalda jest zamknięte :x) - takie rzeczy tylko w Belfaście

angelaa > 01-11-2012, 21:24

[quote name="kasiulek91"]tylko zarezerwujcie sobie bilety do titanic museum wcześniej, bo ciężko je dostać. No i 1 dzień na Belfast spokojnie wystarcza A jeśli będziecie w niedziele to sklepy są czynne dopiero od 13tej (wcześniej wszystko prócz mcDonalda jest zamknięte :x) - takie rzeczy tylko w Belfaście [/quote]

Kasia, może nie uwierzysz, ale już to wszystko wiedziałam wcześniej - z Twojego bloga

ja w sumie chciałam jechać na jeden dzień, ale dziewczyny chcą nocnej integracji, a nocleg nie jest drogi, więc...

kasiulek91 > 02-11-2012, 20:31

A skąd ja miałam wiedzieć, że Ty masz taką dobrą pamięć

No fakt nocleg jest drogi, ale integracja zazwyczaj jest tego warta

Dominika93 > 02-11-2012, 21:53

Jedziemy Andzia,jedziemy

Będę musiała uważać z wydawaniem pieniędzy,bo znowu będzie tak jak w Galway

angelaa > 02-11-2012, 23:39

[quote name="kasiulek91"]

No fakt nocleg jest drogi, ale integracja zazwyczaj jest tego warta [/quote]

napisałam, że nocleg nie jest drogi ale kij z tym, całe 6,5 funta! tym razem bookujemy wcześniej

w planie też Stella będzie ^^

kasiulek91 > 03-11-2012, 0:28

oj dobra nie umiem czytać My chyba więcej płaciłyśmy

Stella Ble Jaaaaa ale Wam zazdroszczę, pobyłabym jeszcze trochę w mojej kochanej Irlandii!

deq102 > 18-01-2013, 17:09

Tak, musisz iść pieszo, ale opuszczają Belfast bogatsze od tego przez Arthur Magee, wykwalifikowana raconteur i pochodzi z Belfastu. Zawsze szukaj się z wycieczki w miastach wizycie i ten jest tam wśród najlepszych, jeśli nie bardzo najlepszych, jakich doświadczyłam. To było zimno październik piątek po południu, i miałem ból piechotę, ale wkrótce zapomniałem zimno i moja, jak Arthur's unfolded. On zna tutejsze i rozumie Belfaście i, co najważniejsze, jest problem to know jego grupy i zaangażowany w nas, ponieważ chodziliśmy wokół miejsc przedstawił nas. On dispells mity, koncentruje się na pozytywnych i delikatnie wciąga cię w procesu uczenia się. To było punktem kulminacyjnym mojej wizyty do Belfastu.
  • Starszy wątek Nowszy wątek