-
-
Wycieczka do Belfastu.
angelaa > 31-10-2012, 23:55
hej, jeśli są tu jakieś dziewczyny z okolic Dublina, które chciałyby się wybrać do stolicy Irlandii Północnej, to niech dają znać
koszt to: 20 euro return bus ticket, ok 10 euro hostel, the titanic museum ok 15 euro, wyżywienie, imprezy wiadomodata: 10 listopada. Wycieczka wraz z innymi au pair z całego świata ! po wiecej info zapraszam na priv! -
Re: Wycieczka do Belfastu.
kasiulek91 > 01-11-2012, 2:03
tylko zarezerwujcie sobie bilety do titanic museum wcześniej, bo ciężko je dostać. No i 1 dzień na Belfast spokojnie wystarczaA jeśli będziecie w niedziele to sklepy są czynne dopiero od 13tej (wcześniej wszystko prócz mcDonalda jest zamknięte :x) - takie rzeczy tylko w Belfaście -
angelaa > 01-11-2012, 21:24
[quote name="kasiulek91"]tylko zarezerwujcie sobie bilety do titanic museum wcześniej, bo ciężko je dostać. No i 1 dzień na Belfast spokojnie wystarczaA jeśli będziecie w niedziele to sklepy są czynne dopiero od 13tej (wcześniej wszystko prócz mcDonalda jest zamknięte :x) - takie rzeczy tylko w Belfaście [/quote]
Kasia, może nie uwierzysz, ale już to wszystko wiedziałam wcześniej - z Twojego bloga
ja w sumie chciałam jechać na jeden dzień, ale dziewczyny chcą nocnej integracji, a nocleg nie jest drogi, więc... -
kasiulek91 > 02-11-2012, 20:31
A skąd ja miałam wiedzieć, że Ty masz taką dobrą pamięć
No fakt nocleg jest drogi, ale integracja zazwyczaj jest tego warta -
Dominika93 > 02-11-2012, 21:53
Jedziemy Andzia,jedziemy
Będę musiała uważać z wydawaniem pieniędzy,bo znowu będzie tak jak w Galway -
angelaa > 02-11-2012, 23:39
[quote name="kasiulek91"]
No fakt nocleg jest drogi, ale integracja zazwyczaj jest tego warta[/quote]
napisałam, że nocleg nie jest drogi ale kij z tym, całe 6,5 funta! tym razem bookujemy wcześniej
w planie też Stella będzie ^^ -
kasiulek91 > 03-11-2012, 0:28
oj dobra nie umiem czytaćMy chyba więcej płaciłyśmy
Stella BleJaaaaa ale Wam zazdroszczę, pobyłabym jeszcze trochę w mojej kochanej Irlandii! -
deq102 > 18-01-2013, 17:09
Tak, musisz iść pieszo, ale opuszczają Belfast bogatsze od tego przez Arthur Magee, wykwalifikowana raconteur i pochodzi z Belfastu. Zawsze szukaj się z wycieczki w miastach wizycie i ten jest tam wśród najlepszych, jeśli nie bardzo najlepszych, jakich doświadczyłam. To było zimno październik piątek po południu, i miałem ból piechotę, ale wkrótce zapomniałem zimno i moja, jak Arthur's unfolded. On zna tutejsze i rozumie Belfaście i, co najważniejsze, jest problem to know jego grupy i zaangażowany w nas, ponieważ chodziliśmy wokół miejsc przedstawił nas. On dispells mity, koncentruje się na pozytywnych i delikatnie wciąga cię w procesu uczenia się. To było punktem kulminacyjnym mojej wizyty do Belfastu.