• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

odprawa celna...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Wizy

• odprawa celna...

• odprawa celna...
  • odprawa celna...

agulka > 15-07-2005, 17:09

ja sie tak zastanawiam jak to wyglada...laduje sobie na lotnisku w usa...i co dalej??? ktos moze to opisac?? bylabym wdzieczna
  • Re: odprawa celna...

kasik > 16-07-2005, 0:45

A no wlasie, teraz to sa podobno jakies wzmozone kontrole...

Ale numer... :wink: w poniedzialek mnie to czeka...Agulka a Ciebie w nastepny

MONIKA > 16-07-2005, 2:17

Ladujesz, wleczesz sie zmeczona korytarzami do odprawy. Juz w samolocie dostajesz do wypelnienia papiery "wjazdowe", z nimi ustawiasz sie w mega dlugiej kolejce. Osobna dla US citizens, osobna dla obcych. Pozniej znow paluszki skanujesz i gadasz z panem, "co zes w Stanach chciala?", jak sie ladnie usmiechniesz, wpusci Cie na terem Dreamu. Ale sie nie ciesz przedwczesnie, czeka Cie jeszcze rwanie walizek z tasmy.

To zem dala czadu.

Jezu zaby, jeszcze troche i bedziecie w okolicach! :twisted:

kasik > 16-07-2005, 10:00

Monka a co z walizkami zrobilas?

Ja i tak mam przeczucie, ze ktos zgarnie moj bagaz :o

agulka > 16-07-2005, 12:00

eh...ja mam pietra jak nic....no ale jakos damy rade kasik..no ja jeszcze tydzien...ale Ty juz pojutrze bede czekac na swieza relacje..hihi

dosiunia > 08-05-2011, 12:12

podbijam.. leciałam już niby dwa razy samolotem, ale bardzo tego nie lubię! najbardziej boję się odprawy, nie wiem dlaczego... właśnie rozmawiam z Paty i ona ma tak samo... czy Wy też?

paty > 08-05-2011, 12:15

właśnie, ja też boje się odprawy, już samego lotu nie tak bardzo. :/

a co do bagażu miałam już raz nieprzyjemną sytuacje, przyleciałam do Warszawy, a mój bagaż został w Londynie :/

mona_lisa > 08-05-2011, 12:46

Ja też ile razy lecę to mam to dziwne uczucie " MATKOOO ZATRZYMAJĄ MNIE ZA TEN BALSAM DO CIAŁA BO PEWNIE JEST RADIOAKTYWNY!!!"

Ateraz się stresuję odprawą w USA i mam takie dziwne pytanie : czy mogę sobie tak normalnie nagrać swoje mp3 na płytki i je tak po prostu przewieźć, czy mi powiedzą, że je ukradłam, bo nie mam oryginałów

Ej no wiem głupie pytanie , ale tyle się mówi, że w Stanach ścigają za nielegalne ściąganie.

KajaWroc > 08-05-2011, 15:50

nigdy nie lecialam do stanow,ale mysle ze moga ci je wywalic, a co dalej byloby z Toba to nei wiem,bo oni tam tepia piractwo strasznie,nie wiem czy bys nie musiala placic jakies kary

dosiunia > 08-05-2011, 16:38

lepiej chyba kupić przenośny twardy dysk i tam sobie ponagrywac )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna