• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Banbury, Oxford - spotkanie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Banbury, Oxford - spotkanie

Asia_rias1 > 29-09-2012, 19:36

Cześć wszystkim. dawno mnie tu nie było mam pytanie mianowicie....czy któraś z Was ( lub któryś ) jest AuPair w okolicach banbury? ewentualnie w Oxforordzie? bo na weekendy , które zazwyczaj mam wolne strasznie mi sie nudzi jestem tu od 2 tygodni....nie mam jeszcze nikogo znajomego z ktorym można by gdzieś wyjśc itd mam super rodzine ale chciałabym też od czasu do czasu się rozerwac proszę dajcie znac.. buzzziaki
  • Re: Banbury, Oxford - spotkanie

Saiisuke > 29-09-2012, 20:39

Jak zależy Ci też na znajomościach nie tylko z Polakami to polecam tę stronkę: interpals.net Dzięki niej poznałam fajnych ludzi gdy byłam we Włoszech. Gdyby nie ta strona pewnie bym ich nigdy w życiu nie poznała, bo znajomość języka mnie mocno ograniczała, a do tego nie miałam odwagi, żeby zaczepiać ludzi tak po prostu na ulicy. Interpals uratowało mnie od śmierci z nudów

PolishGirl > 30-09-2012, 23:57

jeśli zapisałaś się na kurs językowy to tam możesz poznać ludzi-nie koniecznie Polaków. Na ulicy przecież nie będziesz ludzi zaczepiać. U mnie w mieście organizowane są spotkania międzynarodowe, tam przychodzi młodzież, jest kameralna atmosfera i można poznać wielu ciekawych ludzi.

prun > 03-10-2012, 11:50

Interpals !! i.. grupy na facebooku (np. au pairs in Banbury/Oxford). Dzięki temu miałam znajomych zanim jeszcze przyjechałam do Szwajcarii, no i nie tylko Au Pairki.
  • Starszy wątek Nowszy wątek