-
-
Kurs Angielskiego za darmo...?
Kasia_Hyla > 07-09-2012, 14:01
hej,
wyjeżdżam w poniedziałem...troszkę się boję, a nawet raczej języka. Ale moje pytanie jest takie:
Jak to jest z tymi darmowymi kursami językowymi? (second language school)?
Ponieważ widziałam że nie raz dziewczyny wspominały o tym ale chodzi mi jak można się zapisać i wgl na czym to polega?
Boję się też szkolenia...że nic nie bede wiedziała..:/
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam,
Kasia -
Re: Kurs Angielskiego za darmo...?
Nimell > 08-09-2012, 0:18
Kasia z jakiej agencji lecisz? I o której masz lot i gdzie lecisz w ogóle? ;) Dasz radę nie martw się, szybko się osłuchasz i zrozumiesz..będziesz musiała zrozumieć ;) -
Kanion > 08-09-2012, 10:31
Człowiek jak jest w miejscu gdzie wszyscy do okoła mówią w innym języku bardzo szybko uczy się tego języka. Po lekcjach niemieckiego w szkole średniej, które raczej olewałem pojechałem do Niemiec na 2 miesiące. Wyniosłem z tego wyjazdu więcej niż po 5 latach technikum. Dasz radę -
Saiisuke > 08-09-2012, 12:07
Język łapie się bardzo szybko jak się jest przez niego otoczony. Przyjechałam do Włoch z zerową znajomością włoskiego, nie uczyłam się w tutaj w ogóle, a podłapałam tak dużo, że jakieś proste zdania już powiem i wiele rozumiem. A od października idę na kurs (w Polsce). A jak już masz podstawy języka to po dwóch, trzech miesiącach będziesz śmigać! -
Kasia_Hyla > 08-09-2012, 12:14
lęcę w poniedziałek 10 września z Krakowa
a mam jeszcze pytanie, ponieważ lecę Ausriackimi liniami "Austrian Airlines" i może ktoś wie ile kg moze mieć mój bagaż?
Pozdrawiam,
Kasia