• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

poznawanie ludzi

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• poznawanie ludzi

• poznawanie ludzi
  • poznawanie ludzi

redcookie > 06-09-2012, 16:55

wiem, ze to moze wydawac wam sie trywialne, ale dla mnie w sumie jest to problem.

jestem w pólnocnej czesci Londynu od tygodnia i w sumie nie poznalam jeszcze nikogo.

macie jakies pomysly gdzie wyjsc zeby spotkac jak najwiecej ludzi?

bary, puby, etc.
  • Re: poznawanie ludzi

kajtuś > 06-09-2012, 18:51

spokojnie, skoro dopiero jestes tydzien, to nie masz co narzekac...

ja zeby kogos poznac musialbym najpierw sie osiedlic z tydzien, wiec nie myslalbym o tym...

spotkaj sie z jaka operka

margerich > 06-09-2012, 23:00

[quote name="redcookie"]wiem, ze to moze wydawac wam sie trywialne, ale dla mnie w sumie jest to problem.

jestem w pólnocnej czesci Londynu od tygodnia i w sumie nie poznalam jeszcze nikogo.

macie jakies pomysly gdzie wyjsc zeby spotkac jak najwiecej ludzi?

bary, puby, etc. [/quote]

poproś hostkę by zapytała znajomych z okolicy o ich "operki". Tak było u mnie, znam już kilka dziewczyn z różnych państw

Astrid > 07-09-2012, 18:36

U mnie było tak, że poznałam jedną dziewczynę z mojego miasteczka na aupairinuk.com i umówiłam się z nią do baru. Ona wzięła dwie swoje znajome i jakoś poszło I bardzo dużo ludzi poznałam w barze, tam jakoś łatwiej 8)

marvellous > 20-09-2012, 0:16

ja tez poznalam najwiecej ludzi przez kogos, tak to jest jedna sie pozna pozniej sie rozrasta

ja jestem z Londynu, mozemy sie spotkac

Kami > 23-09-2012, 15:01

Popieram najwiecej ludzi poznaje sie przez kogos i fb

Ja przez 2 tyg nie znalam praiwe nikogo, tylko jedna dziewczyne z Czech ktora w tym czasie pojechala na wakacje do domu kiedy ja przyjechalam. Jak wrocila to spotkalam sie z nia pozniej z jej znajomymi, na fb znalazlam inne Au Pair z okolicy ktore zalozyly grupe na fb do ktorej sie wpisywalo coraz wiecej osob i tak juz znam ludzi z Czech, Niemiec, Wegier, Hiszpani. Poczatki sa strasznie trudne ale pozniej jakos to idzie no i jak sie ma jedno miejsce do spotkan to tez jest super
  • Starszy wątek Nowszy wątek