-
-
poznawanie ludzi
redcookie > 06-09-2012, 16:55
wiem, ze to moze wydawac wam sie trywialne, ale dla mnie w sumie jest to problem.
jestem w pólnocnej czesci Londynu od tygodnia i w sumie nie poznalam jeszcze nikogo.
macie jakies pomysly gdzie wyjsc zeby spotkac jak najwiecej ludzi?
bary, puby, etc. -
Re: poznawanie ludzi
kajtuś > 06-09-2012, 18:51
spokojnie, skoro dopiero jestes tydzien, to nie masz co narzekac...
ja zeby kogos poznac musialbym najpierw sie osiedlic z tydzien, wiec nie myslalbym o tym...
spotkaj sie z jaka operka -
margerich > 06-09-2012, 23:00
[quote name="redcookie"]wiem, ze to moze wydawac wam sie trywialne, ale dla mnie w sumie jest to problem.
jestem w pólnocnej czesci Londynu od tygodnia i w sumie nie poznalam jeszcze nikogo.
macie jakies pomysly gdzie wyjsc zeby spotkac jak najwiecej ludzi?
bary, puby, etc.[/quote]
poproś hostkę by zapytała znajomych z okolicy o ich "operki". Tak było u mnie, znam już kilka dziewczyn z różnych państw -
Astrid > 07-09-2012, 18:36
U mnie było tak, że poznałam jedną dziewczynę z mojego miasteczka na aupairinuk.com i umówiłam się z nią do baru. Ona wzięła dwie swoje znajome i jakoś poszłoI bardzo dużo ludzi poznałam w barze, tam jakoś łatwiej 8) -
marvellous > 20-09-2012, 0:16
ja tez poznalam najwiecej ludzi przez kogos, tak to jest jedna sie pozna pozniej sie rozrasta
ja jestem z Londynu, mozemy sie spotkac -
Kami > 23-09-2012, 15:01
Popieram najwiecej ludzi poznaje sie przez kogos i fb
Ja przez 2 tyg nie znalam praiwe nikogo, tylko jedna dziewczyne z Czech ktora w tym czasie pojechala na wakacje do domu kiedy ja przyjechalam. Jak wrocila to spotkalam sie z nia pozniej z jej znajomymi, na fb znalazlam inne Au Pair z okolicy ktore zalozyly grupe na fb do ktorej sie wpisywalo coraz wiecej osob i tak juz znam ludzi z Czech, Niemiec, Wegier, Hiszpani. Poczatki sa strasznie trudne ale pozniej jakos to idzie no i jak sie ma jedno miejsce do spotkan to tez jest super