-
-
Au Pair w Londynie, północny Croydon
nora > 03-09-2012, 17:02
Hej, za kilka dni będę au pairką w okolicach Crystal Palace. Szukam jakiejś koleżanki po fachu () z tego rejonu Londynu, no ogólnie północny Croydon. A tak w ogóle to co sądzicie/ słyszałyście o tym miejscu? -
Re: Au Pair w Londynie, północny Croydon
redcookie > 03-09-2012, 18:20
hej, nie wiem czy uda ci sie znaleźć kogos z północnego Croydona, ale gdybys miala ochote sie zobaczyc, to ja bardzo chetnie, tyle ze jestem z północnego Londynu - London Borough of Barnetobczaj gdzie, co, jak - ja bardzo chetna jestem na spotkanko, bo juz sie nudze tu sama! pozdrawiam serdecznie -
PolishGirl > 06-09-2012, 14:06
hej. widze, ze jak bede jechala z tunbridge do londynu to mam Cie po drodze. tylko na razie musze obczaic czym i gdzie bo jestem tu w UK nowa i zielona! :mrgreen: -
scarlett25 > 08-09-2012, 10:04
hej ja jesrem w okolicach wschodniego Croydon , do Trafalgar Square mam 30 minut drogi i bede tam w niedziele takz echetnie kogos poznam zostawiam moj mail <a href="mailto:ladymilion24@gmail.com">ladymilion24@gmail.com</a> -
aggusz > 08-09-2012, 12:38
Ja jestem z Purley. Do Croydon mam co prawda kawalek, moze 10 minut pociagiem, wiec chetnie sie spotkam na kawke, zakupy, jak kto wolipodam moze swpjego maila, piszcie smialo : <a href="mailto:agnies.de@gmail.com">agnies.de@gmail.com</a> .