-
-
<<<<<<Markosz>>>>>>
Markosz > 22-06-2005, 10:41
a wiec moge zaczac pisac moja historie. w sumie to nie wiele jest tu do pisania, ale co tamjak juz prawie wszyscy wiedza jaka moja poczatkowa historia byla, mialem troche problemow .W piatek dotarlem do rodziny pierwszej, odebrali mnie z lotniska, aaaaa lot samolotem fajowo....chce jeszcze a tak na powaznie to ta rodzina byla super, mieli przytulny domek w lesie, mile dzieciaki i uroczego psa. No ale trudno, musialem zmienic rodzine. Wiec przyjechalem na miejsce w piatek, a w sobote juz mialem nowa rodzine. musialem sie trzaskac 6 godzin intercity z polnocy niemiec na poludnie. Teraz mieszkam w willi, powiedmy taki duzy dom. Mam wlasny pokoj i lazienke oraz tv. Komp jest na dole w gabinecie. Rodzina sie dwa tyg temu tu wprowadzila. Wszystko nowe. Nie mam zbyt wiele czasu na rozpisywanie sie, bo pewnie zaraz mum bedzie chciec kompa uzywac. Oglnie jest spoko, dostalem pierwsza czesc wyplaty za czerwiec. Okolica ok, dzieci tez mile. Denis 8 lat, Carolin 5 lat. Moj dzien... rano odprowadzam Denisa do szkoly, potem wolne, pozniej przyprowadzic z powrotem. Po poludniu z dyieciakami zostac. A oprocz tego to nie wiele, tam naczynia z zzzzz nie pamietam jak sie to po polsku mowi wiec ooooo zmywarki....hehehe na prawde po 5 dniach pobytu zapominam polskie slowa no ale to nic....cholera niemiecka klawiatura tutaj jest i nie moge sie przyzwycaic. No nic teraz musze spadac wiec jak tu wroce to napisze szczegoly...albo inaczej...piszcie pytania a ja odpowiem
pozdro -
Re: <<<<<<Markosz>>>>>>
ewa^^^ > 22-06-2005, 11:09
Markosz, no to zapowiada sie ciekawie.
A jednak Ci sie udaloi zycze Ci zeby Ci szczescie dopisywało przez caly Twoj pobyt.
A swoja droga, to szybko Ci znalezli nowa rodzinke. pozdr. -
taka_jedna > 22-06-2005, 11:14
good luck -
agulka > 22-06-2005, 12:35
moje garatulacjeciesze sie bardzo -
Olga Anna > 22-06-2005, 12:39
Ty po 5 dniach juz zapomniales trozke polskich slow?
Poczekaj az bedziesz rok -
Emm > 22-06-2005, 13:41
w jakim jestes teraz miescie??? -
ewelinka > 22-06-2005, 14:51
e no wreszcie jakies obiecujace wiesci :wink: hehehe pozdrawiam i czekam na ciag dalszy!! -
maluta18 > 22-06-2005, 16:57
Markosz czorcie ciesze sie , ze tak szybko znalezli ci rodzinke i ze wszystko jest ok, szkoda tylko ze jestes tak daleko i sie nie spotkamy!powodzenia pozdrawiam -
MONIKA > 22-06-2005, 18:15
Po pieciu dniach polski zapominasz?! 8O
Mi strasznie wstyd bylo, jak wracalam do domu i mowie rodzince, ze w samolocie z Niemiec do PL przy wiertle siedzialam. A moj brat, ze niby co? To chyba smiglo mam na mysli.
:oops: -
Markosz > 22-06-2005, 18:24
no dokladnie....kurcze tu jest tak, ze czasem oni chca, zebym im powiedzial jest jest "to i tamto" po polsku, a ja....nie wiem....nie pamietam