-
-
czekanie na rodzine
Asia_rias1 > 26-08-2012, 17:28
Hej wszystkim. Jestem tu nowa. Mam na imie Asia i mam 27 lat. Zdecydowałam sie na prace jako AUPair w UK. Zlozylam juz dokumenty w agencji teraz czekam. Chcialam wyjechac na początku września. Dokumenty złożyłam pod koniec lipca. Moje pytanie jest następujące; ile czasu czekałyście na swoją rodzinę? ja jade z Proworku. Zastanawiam się czy uda mi sie faktycznie wyjechac i trace juz wszelkie nadzieje...tym bardziej ze zwolnilam się juz z pracy z mysla ze wlasnie na początku września wyjade....POMÓŻCIE !!! -
Re: czekanie na rodzine
pannaadamska > 26-08-2012, 19:42
To wszystko zależy od rodzin , które będą przychodzić do ich agencji w UK. Ja z mojego przykładu jadę do Francji i znalazłam rodzinę na AuPairWorld . Miałam złożoną aplikację przez GAWO ale żadna rodzina mnie nie chciała we Francji , mimo tego że aplikację miałam dobrą. Więc to wszystko zależy od tego jakie rodziny będą przychodzi i czy trafisz w ich gust. Ja proponuje poszukać na AuPairWorld.
Nie stresuj się ! -
Asia_rias1 > 26-08-2012, 20:01
Hej,
za Waszą namową założyłam profil na AuPairworld, zobaczymy coz tego będziemam nadzieje że wyjadę...w końcu teraz jest to moje największe marzenie....") -
pannaadamska > 26-08-2012, 20:48
Do mnie na AuPairWorld w ciągu 3 tygodniu zgłosiło się 45 rodzin , które by mnie chciały -
kajtuś > 26-08-2012, 20:48
[quote name="Asia_rias1"]Hej,
za Waszą namową założyłam profil na AuPairworld, zobaczymy coz tego będziemam nadzieje że wyjadę...w końcu teraz jest to moje największe marzenie....")[/quote]
Ja tez zlozylem do agencji, ale innej... W poniedzialek dotrze do nich umowa podpisana i lada dzien zaczna sie poszukiwania dla mnie rodzinki -
kajtuś > 26-08-2012, 20:49
[quote name="pannaadamska"]Do mnie na AuPairWorld w ciągu 3 tygodniu zgłosiło się 45 rodzin , które by mnie chciały[/quote]
Wow, swietna jestes!!!!!! -
pannaadamska > 26-08-2012, 21:05
[quote name="kajtuś"]
[quote name="pannaadamska"]Do mnie na AuPairWorld w ciągu 3 tygodniu zgłosiło się 45 rodzin , które by mnie chciały[/quote]
Wow, swietna jestes!!!!!![/quote]
Ja się nawet nie spodziewałam, bo aplikacji w GAWO to byłam z lekka załamana ;/ bo niby w GAWO i referencje i wszystko inne. A na AuPairWorld dałam tylko dwa zdjęcia i list do host rodziny ten sam co dałam do aplikacji w GAWO . Reakcja rodzin była dla mnie zadziwiająca. W zasadzie w ciągu pierwszego tygodnia była 13-15 aplikacji od rodzin. Zauważyłam zależność, że im częściej się loguje tym więcej rodzin potem pisze. Tak jak by w wyszukiwarce rodzina zaznaczała osoby z ostatnim logowaniem -
kajtuś > 26-08-2012, 21:07
[quote name="pannaadamska"]
[quote name="kajtuś"]
Wow, swietna jestes!!!!!![/quote]
Ja się nawet nie spodziewałam, bo aplikacji w GAWO to byłam z lekka załamana ;/ bo niby w GAWO i referencje i wszystko inne. A na AuPairWorld dałam tylko dwa zdjęcia i list do host rodziny ten sam co dałam do aplikacji w GAWO . Reakcja rodzin była dla mnie zadziwiająca. W zasadzie w ciągu pierwszego tygodnia była 13-15 aplikacji od rodzin. Zauważyłam zależność, że im częściej się loguje tym więcej rodzin potem pisze. Tak jak by w wyszukiwarce rodzina zaznaczała osoby z ostatnim logowaniem[/quote]
Aha, to w sumie swietny sposob. Logujcie sie co 5 min -
pannaadamska > 26-08-2012, 21:09
U mnie się to sprawdziło , może nie co 5 minutale jak się zalogowałam np o 20 to wiele rodzin wysyłało aplikację między 21-23 wtedy pewnie dzieci śpią i mają czas ;P -
Asia_rias1 > 26-08-2012, 21:46
no zobaczymy jak to ze mna będzie.....WOW 45 rodzin...ja marze o 1 normalnej