• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dentysta

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Dentysta

• Dentysta
  • Dentysta

ach@ > 25-08-2012, 15:20

Czy któraś/któryś z Was był u dentysty w UK? Niestety prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanałowa zęba. Czytałam na innych forach, że raczej nie mieści się to w tym podstawowym ubezpieczeniu i trzeba to robić prywatnie. Może możecie polecić jakiegoś sprawdzonego dentystę w Londynie lub okolicach? Najchętniej poszłabym do jakiegoś polskiego stomatologa, bo to już jednak zaawansowane słownictwo, a ja wolałabym wiedzieć co mi robią
  • Re: Dentysta

maximus > 12-11-2012, 12:14

Jeśli potrzebny ci dobry dentysta w Londynie, to polecam Macieja Prugara lub Grażynę Hankiewicz. Świetni stomatolodzy. Byłem u nich jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Dodatkowo miła obsługa. A gabinet jest fajnie urządzony.

Piotrek1990 > 13-11-2012, 2:39

[quote name="maximus"]Jeśli potrzebny ci dobry dentysta w Londynie, to polecam Macieja Prugara lub Grażynę Hankiewicz. Świetni stomatolodzy. Byłem u nich jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Dodatkowo miła obsługa. A gabinet jest fajnie urządzony.[/quote]

Dobrze wiedzieć, wielkie dzięki za info, rodzinka poinformowała mnie żebym przed przyjazdem skorzystał z dentysty tutaj, jednak w razie czego będąc już za granicą, będę czuł się swobodniej idąc do stomatologów których nazwiska wskazują na polskie pochodzenie

harc > 13-11-2012, 12:55

przeważnie tacy to zdzierają sporo kasy

marvellous > 17-11-2012, 23:17

a jak z cenami? podobno sa ogromne, to prawda?

allie > 10-12-2012, 17:28

rozmawialam o dentystach z nasza pania sprzatajaca i powiedziala, ze jest bardzo drogo... leczenie kanalowe zeba kosztowalo ja ponad 500 funtow.
  • Starszy wątek Nowszy wątek