-
-
Dentysta
ach@ > 25-08-2012, 15:20
Czy któraś/któryś z Was był u dentysty w UK? Niestety prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanałowa zęba. Czytałam na innych forach, że raczej nie mieści się to w tym podstawowym ubezpieczeniu i trzeba to robić prywatnie. Może możecie polecić jakiegoś sprawdzonego dentystę w Londynie lub okolicach? Najchętniej poszłabym do jakiegoś polskiego stomatologa, bo to już jednak zaawansowane słownictwo, a ja wolałabym wiedzieć co mi robią -
Re: Dentysta
maximus > 12-11-2012, 12:14
Jeśli potrzebny ci dobry dentysta w Londynie, to polecam Macieja Prugara lub Grażynę Hankiewicz. Świetni stomatolodzy. Byłem u nich jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Dodatkowo miła obsługa. A gabinet jest fajnie urządzony. -
Piotrek1990 > 13-11-2012, 2:39
[quote name="maximus"]Jeśli potrzebny ci dobry dentysta w Londynie, to polecam Macieja Prugara lub Grażynę Hankiewicz. Świetni stomatolodzy. Byłem u nich jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Dodatkowo miła obsługa. A gabinet jest fajnie urządzony.[/quote]
Dobrze wiedzieć, wielkie dzięki za info, rodzinka poinformowała mnie żebym przed przyjazdem skorzystał z dentysty tutaj, jednak w razie czego będąc już za granicą, będę czuł się swobodniej idąc do stomatologów których nazwiska wskazują na polskie pochodzenie -
harc > 13-11-2012, 12:55
przeważnie tacy to zdzierają sporo kasy -
marvellous > 17-11-2012, 23:17
a jak z cenami? podobno sa ogromne, to prawda? -
allie > 10-12-2012, 17:28
rozmawialam o dentystach z nasza pania sprzatajaca i powiedziala, ze jest bardzo drogo... leczenie kanalowe zeba kosztowalo ja ponad 500 funtow.