-
-
No i kolej na mnie
Ally > 10-06-2005, 22:54
Jestem w Irlandii, nie zdjeam simlocka, poniewaz mialam sony ericsson i klapa a ,oj wyjazd do Irlandii to byl na wariackich papierach, pakowalam sie w ostatnie dwa dni i polowe rzeczy zapomnialam wziasc miedzy innymi nie wlaczylam chocby roaming a mialam 50zeta na komorce. Ale sie wku.rwilo dziecko. Moje bledy sa spowodowane tym, ze bardzo sie spiesze bo hostka stoi mi nad glowa. Na lotnisko balam, ze sie spoznie, a czytalam, ze trzeba byc minimum godzine wczesniej, wiele ludzi bylo pol godziny przed lotem i spoko zdazyli a ja malo sie nie zabilam, aby tylko zdazyc. Lot niesamowite uczucie. Polecam kazdemu /czy wy tez byliscie ogluszeni przez jakis moment, przypuszczam, ze to zmiana cisnienia/ Musze konczyc rodzice klada sie spac, a ja wraca do swojego domu. No wlasnie mam wlasny domek z 2 sypialniami, lazienka, kuchnia i salonem z calym wyposazeniem. Gdybym miala prawko mialabym i car, ale... Bylam juz kilka razy przelotem w miescie (Kinsale i Cork, beautiful town). Dzieciaczki slodkie, opiekuje sie 3 niedugo przyjedzie druga au pair, Dzieciaczki: Calvin (5yrs), Avril (4yrs) i Claudia (15 months). Lecialam do Cork 8 czerwca z czech airlines z przesiadka w Pradze (2 godziny czekania na lotnisku), a kiedy wysiadlam w Cork, Mary (moja hostka) nie bylo. Juz zaczelam panikowac /co zrobie i w ogole/ kiedy sie zjawila zmeczona. Musze konczyc, dokoncze pozniej -
Re: No i kolej na mnie
unicorn > 10-06-2005, 23:08
hahahah Ally musze przyznac ze troche szybki skrot i niemoglem sie troche odnalezcale pisz pisz bedzie ubaw
i na co ci dwie sypialnie ????? co tym tam sama roisz ??? -
zofija > 10-06-2005, 23:38
Ale kosior Allus !!extra ze masz wlasna chavirke hehehe kosiorek normalnie
Powodzenia Ci tam zycze i czekam na szybki rozwoj Twojej historii
Pozdrowka -
ewelinka > 11-06-2005, 10:50
no to mamy kolejna histore!! Ally pisz pisz my poczytamy :wink: -
Dominique > 11-06-2005, 13:01
Ally, fajnie, że szczę?liwie dotarła? :!:
Pisz jak najczę?ciej co tam u ciebie.
Jak to, to będziecie we dwie? 8O
Ale oddzielny domek to super sprawa, imprezki itd :lol: tylko, żeba ta druga jaka? fajna była.
Trzymaj się. Powodzenia! -
(-:MARZENA:-) > 11-06-2005, 13:56
noi sie w koncu doczekalam historii Ally
moze troche chaotyczna ale fajna
pisz wiecej :lol: -
Jo > 11-06-2005, 14:53
hehe tu siostra Beaty (Ally) trochę i ja zaczene sie udzielać na forum a coSiora czekam na maila i pisz czesciej i wiecej . -
unicorn > 11-06-2005, 15:50
hahahahah ja widze ze to forum to jednak jedna wielka rodzina -
joelle > 11-06-2005, 17:17
to chyba dobrze, że jak jedna rodzinka, prawda? -
Yoanna > 11-06-2005, 19:28
Ally to fajnie ze juz jestes w Irlandii..
kurcze jaki ten swiat maly... Jo ty jestes siostra Ally? to ja wpierw Jo poznalam hehe