• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Informacja dla niepełnoletnich chcących wyjechać z biurem.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Informacja dla niepełnoletnich chcących wyjechać z biurem.

kajtuś > 16-08-2012, 13:17

Hej. To mój pierwszy wpis. Jestem chłopakiem i również staram się o wyjazd operowy

Skontaktowałem się z biurem Happy Au Pair i dowiedziałem się, że nie ma już konieczności wysyłać świadectwa ukończenia szkoły przy wyjazdach do Wielkiej Brytanii.

Także to może być pocieszenie dla osób, które nie skończyły jeszcze szkoły, a chciałyby wyjechać z biurem. Czyli na wakacje lub z zawodowym wykształceniem można również wyjechać jako au pair.

Wiem, że może większość powie, że lepiej jechać na własną rękę, tym bardziej przy wyjazdach wakacyjnych, ale wiem, że dla wielu agencja jaką opiekę (lub jej brak) by dawała, zawsze ma się ten komfort psychiczny.

Poza tym, prześledziłem niemalże całe forum. Zajęło mi to z tydzień, ale tak się wciągnąłem, że nie mogłem się oderwać nawet na chwile. Heh 8)

Pozdrawiam
  • Re: Informacja dla niepełnoletnich chcących wyjechać z biurem.

rosario > 16-08-2012, 17:04

juz rok temu w tym biurze mowili, ze wystarczy miec 18 lat w dniu podpisania umowy

kajtuś > 16-08-2012, 23:04

Tak? A to dziwne, dlaczego przez miesiąc wciąż podawała mi świadectwo jako mus... Ale dzięki za poprawienie :mrgreen:

rosario > 18-08-2012, 0:11

za to do stanow chyba jeden z warunkow to ukonczenie szkoly sredniej, wiec moze o to chodzi.

PS. to nie jest info dla osob niepelnoletnich, bo tak czy siak trzeba 18 lat miec

kajtuś > 19-08-2012, 1:44

[quote name="rosario"]za to do stanow chyba jeden z warunkow to ukonczenie szkoly sredniej, wiec moze o to chodzi.

PS. to nie jest info dla osob niepelnoletnich, bo tak czy siak trzeba 18 lat miec [/quote]

no w sumie masz racje... haha glupota nie boli
  • Starszy wątek Nowszy wątek