• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czekam i czekam i... nic :(

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Czekam i czekam i... nic :(

jolitha > 09-06-2005, 11:45

Wlasnie mija jakis miesiac jak nie dluzej odkad zlozylam papiery w agencji au pair i wciaz nie mam rodzinki Zaczynam sie bac ze wogole mi jej nie znajda, a chcialabym byc juz 1 lipca we Wloszech... Wiecie moze jak wyglada sprawa znalezienia rodzinki na wlasna reke i nakierowanie jej na agencje? Gdzie najlepiej szukac?
  • Re: Czekam i czekam i... nic :(

leneczka > 09-06-2005, 11:57

odezwij sie do mnie na gg..

bo na formu reklamy sie nie sieje

Yoanna > 09-06-2005, 13:21

a na ile chcesz jechac do wloch?

tak to jest z tymi agencjami, skladasz papiery i czekasz, czekasz, czekasz...

jolitha > 09-06-2005, 14:02

Na 6 miesiecy, ale bede musiala pewnie po 4 zrezygnowac ze wzgledu na studia. Strasznie mnie katuje, ze nie znajda dla mnie rodzinki bo Wlochy nie sa specjalnie popularne A ja poprostu musze pojechac !

(-:MARZENA:-) > 09-06-2005, 14:39

jesli chodzi o sposob szukania na wlasna ręke i nakierowanie rodziny na agencje to zapraszam do rozmowy na gg: 3933265

a co do agencji- to norma ze tak zwlekaja

jolitha > 09-06-2005, 17:37

Dzieki dziewczyny Naszczescie wreszcie sie odezwali (po 2 mailach bez odpowiedzi) i okazalo sie ze byla jakas awaria czy cos..Podobno lada chwila powinnam dostac jakas oferte i napewno w lipcu wyjade. Chcialabym miec to juz za soba i wiedziec co, jak i gdzie...Ale powinno byc dobrze. Jeszcze raz dzieki

joelle > 09-06-2005, 19:36

jolihta, widzisz że panika nie była konieczna :-) cieszę się razem z Tob?.

monica07 > 12-06-2005, 11:39

ja tez bym chciala juz wiedziec kliedy i dokad! te dwa pytanka nie daja mi spac.....

jolitha > 12-06-2005, 13:47

najgorsze jest chyba to czekanie zwlaszcza jak sie tak przedluza..mam nadzieje ze zgodnie z obietnica lada moment dostane jakas oferte.. Zastanawiam sie tylko czy wyjezdzajac przez agencje jets mozliwe dostanie wiecej nic jednej oferty? Monica07 nie martw sie napewno wkrotce sie odezwa. Tymczasem musimy obie czekac cierpliwie ...A dokad jedziesz?

monica07 > 12-06-2005, 14:19

jolitha ja do stanow a tam jest tych papierow tyle do wypelniania ze . i wlasnie dlatego zalezy mi na czasie bo jak sie okaze ze jeszcze cos musze dostarczyc itp to w koncu mi sie taaaaak przedluzy ze wyjade na swieta :| tfffffuuuuuuuu wypluwam to! kurcze ja juz jestem taka wkurzona bo mi obiecali ze sie odezwa i dadza znac co i jak i nic.

to czekanie mnie zabije....

jolitha a ty gdzie smigasz???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia