• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Filmik do aplikacji

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Filmik do aplikacji

• Filmik do aplikacji
  • Filmik do aplikacji

merti > 06-08-2012, 14:47

Tak sobie myślę-prawie każda dziewczyna, która ma otwarty room albo już znalazła rodzinkę ma nagrany filmik Więc proponowałabym abyście wrzuciły je na yt (jak nie chcecie,żeby były ogólnie dostepne to zmiencie prywatnosc tylko dla ludzi z linkiem) i podzieliły się z nami, które mają to jeszcze przed sobą

Może macie jakieś rady albo coś? Chętnie posłuchamy!
  • Re: Filmik do aplikacji

adziszkowa > 06-08-2012, 15:06

też mnie to zastanawia jadę z Gawo i jestem w IE (tu mam room otwarty) i w APC czekam wciąż na otwarcie, póki co żadna rodzina się nie zgłosiła i nie mam filmiku. Mam zamiar nakręcić, ale do piątku jestem zajęta pisaniem pracy licencjackiej

DariaAnnaJoanna > 06-08-2012, 17:54

To jest mój filmik - http://www.youtube.com/watch?v=qwmBWzgM ... ce=message

Ciężko było to nakręcić bo chciałam żeby było fajne ale niestety pomysłów dużo tylko gorzej z realizacją

rada dla Was dziewczyny- wysilcie się, nie am nic gorszego niż gadanie przez 3 minuty na tle meblościanki

adziszkowa > 06-08-2012, 18:04

super filmik! mega pozytywny, oryginalny! nie myślałam nawet o czymś takim! na pewno rodzinom się spodoba! aż mnie zainspirowałaś

DariaAnnaJoanna > 06-08-2012, 20:24

dzięki chciałam zrobic coś lepszego ale w głowie jest pełno pomysłów zawsze ale ciężko to wykonac nie mialam sprzętu i okazalo sie , ze czasami to wcale nie wyglada tak fajnie jak wyglada w głowie

merti > 07-08-2012, 0:02

jak nie wygląda tak fajnie jakby się chciało, to trzeba próbować az wyjdzie ja tak zawsze robię !

a Twój filmik jest naprawdę świetny. Wydaje mi się,że właśnie czegoś takiego oczekują rodzinki bo gadanie faktycznie bezsensu...

sylvia > 11-08-2012, 22:52

A jaki program polecacie aby jakoś skelić filmik w całość? Ja się na tym w ogóle nie znam..

I niestety prze 2 minuty siedze w miejscu i gadam.. jedynie pokazuję mapę, zdjęcia rodziny i psa który siedział obok mnie

merti > 11-08-2012, 23:40

windows live movie maker na windows 7 . Super prosty, a efekty całkiem fajne Sklejałam nim kilka filmików i ten au-pairowski też na pewno będę

panama > 15-08-2012, 17:02

ja na swoim kompie miałam tylko jakiś program hp'eka ale jego obsługa wydała mi się zbyt ciężka do ogarnięcia dlatego ściąglam sobie windows movie maker - stary, łatwy, dobry program, polecam.

panama > 16-08-2012, 19:57

a to mój filmik http://www.youtube.com/watch?v=PD3wUOwK ... e=youtu.be
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia