-
-
Komentarze na blogspot
Saiisuke > 02-08-2012, 23:08
Jakiś czas temu założyłam bloga na blogspocie, ale nie mogę dodawać żadnych komentarzy! Zamieszczam notki, dostaję komentarze, obserwuję kilka blogów... jednym słowem - wszystko działa, tylko nie mogę zamieścić żadnego komentarza. Klikam "odpowiedz", wpisuję treść, w "wybierz profil" próbowałam już wszystkich opcji, klikam "opublikuj" i NIC! nawet pod własną notką nie mogę zamieścić komentarza. Miała tak któraś z Was? Na forum blogera nic przydatnego nie znalazłam. -
Re: Komentarze na blogspot
angelaa > 03-08-2012, 1:44
jedyna co mi przychodzi na myśl, to zmiana przeglądarki. jakiej używasz obecnie? -
Saiisuke > 03-08-2012, 10:52
Firefox. Zaraz spróbuję na explorerze albo chrome, zobaczymy.
Edit: rzeczywiście, na chrome mogę dodawać komentarze, ale tylko pod własnymi notkami. Na innych blogach nadal nie mogę, jak wejdę na czyjś blog to mnie automatycznie wylogowywuje i znowu żadna z opcji pod jakim profilem chcę publikować w ogóle nie chce zadziałać. -
angelaa > 03-08-2012, 14:31
to rzeczywiście kiepskonajdziwniejsze jest to, że masz opcję dodania komentarza, ale nie możesz go opublikować... spróbuj założyć nowe konto na gmailu i z niego skomentować. A probowalaś kiedy z innego komputera? -
dosiunia > 03-08-2012, 17:35
chyba juz działa to zobaczyłam u siebie Twój komentarz, co? -
Saiisuke > 03-08-2012, 21:57
Działa raz na 10 prób, więc nadal nie wiem w czym problem.