-
-
Pierwszy kontak z rodziną
Martusik > 23-07-2012, 21:13
Cześć Dziewczęta i Chłopcy....
Mam takie pytanie, w agencji amerykańskiej Inter Exchange kiedy w waszym roomie pojawia się informacja o tym, że rodzina przegląda wasz profil jest taka opcja, że można do nich wysłać wiadomość. I tu moje pytanko, czy Wy sami piszecie pierwsi do rodzin jeśli podobają Wam się, czy uważacie, że lepiej czekać, aż to rodzina wykona ten pierwszy krok?
Będę wdzięczna za rady -
Re: Pierwszy kontak z rodziną
Nimell > 23-07-2012, 21:42
Ja jestem w Cultural Care i od kiedy pojawiła się tam opcja, że można wysłać krótką wiadomość, jeżeli po przejrzeniu ich aplikacji dochodziłam do wniosku, że są ok, to wysyłałam im krótką wiadomość typu, że cieszę się że są zainteresowani moim profilem i że chętnie odpowiem na ich wszelkie pytania oraz że chciałabym ich bliżej poznać i że czekam na jakieś info z ich stronyprzeważnie odpisują, że albo tak i bla bla bla albo nie ale dziękują i bla bla bla ;] -
Re: Pierwszy kontak z rodziną
angelaa > 23-07-2012, 22:10
[quote name="Martusik"]Cześć Dziewczęta i Chłopcy....
Mam takie pytanie, w agencji amerykańskiej Inter Exchange kiedy w waszym roomie pojawia się informacja o tym, że rodzina przegląda wasz profil jest taka opcja, że można do nich wysłać wiadomość. I tu moje pytanko, czy Wy sami piszecie pierwsi do rodzin jeśli podobają Wam się, czy uważacie, że lepiej czekać, aż to rodzina wykona ten pierwszy krok?
Będę wdzięczna za rady[/quote]
Jeśli rodzinka po upływie jednego dnia dalej jest na Twoim profilu, ale nie napisała wiadomości, to oczywiście możesz do nich pierwsza napisać, tak jak napisała Nimell..