-
-
obejrzyjcie video o aupairkach. mnie ciary przeszły;P
alciak > 22-07-2012, 2:49
-
Re: obejrzyjcie video o aupairkach. mnie ciary przeszły;P
LadyInRed > 22-07-2012, 12:39
Okej, mnie też przeszły, ale o co tu właściwie chodzi? Jak na mój gust obraz w 98% nieprawdziwy. -
alciak > 22-07-2012, 14:09
[quote name="LadyInRed"]Okej, mnie też przeszły, ale o co tu właściwie chodzi? Jak na mój gust obraz w 98% nieprawdziwy.[/quote]
tez rozkminialam i wydaje mi sie ze jest to projekt jakiejs grupy studentów. mieli wiecej takich dziwnych filmow, ale w karzdym byli inni aktorzy. sama do konca nie wiem o co tam chodzilo, ale podobało mi sie -
LadyInRed > 23-07-2012, 0:16
A co Ci się w tym filmie podoba? -
alciak > 23-07-2012, 0:30
[quote name="LadyInRed"]A co Ci się w tym filmie podoba?[/quote]
film pokazuje, jak wazny w zwiazku jest dialog. gdyby ta para potrafiła ze sobą rozmawiac, ta dziewczyna nie pojawiłaby się w ich domu, a gdyby nawet to na długo by nie została...
to chyba najbardziej. zwiazek bez rozmowy nie ma racji bytu -
marika1 > 23-07-2012, 17:45
wow, dziwne -
alciak > 23-07-2012, 19:42
[quote name="marika1"]wow, dziwne[/quote]
co cie tak dziwi? -
LadyInRed > 23-07-2012, 20:24
Mi się definitywnie nie podoba. FIlm o związku - okej, fajnie, to po co motyw au-pair? Żeby pokazać co? Że dziewczyna przyjeżdża i przewraca do góry nogami życie rodziny? Antyreklama dla rodzin? -
alciak > 23-07-2012, 21:12
[quote name="LadyInRed"]Mi się definitywnie nie podoba. FIlm o związku - okej, fajnie, to po co motyw au-pair? Żeby pokazać co? Że dziewczyna przyjeżdża i przewraca do góry nogami życie rodziny? Antyreklama dla rodzin?[/quote]
moim zdaniem ten film propaguje dialog w rodzinie, a nie jest zadna antyreklamą, ale dobra, nie zamierzam sie tu ekscytowac, podniecac i angazowac w jakies bezsensowne dyskusje. pozdrawiam -
marika1 > 24-07-2012, 1:00
dziwi mnie te dziwne przedstawienie au-pairki...