• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Odwiedziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Odwiedziny

• Odwiedziny
  • Odwiedziny

thelumivalkoinen91 > 12-07-2012, 8:04

Czy ktoś Was kiedyś odwiedzał u rodzinki? Moi sami zaproponowali, ja się jakoś tak krępuje, ale chłopak mógłby przylecieć. Czy to dobry pomysł? Czy nadszarpnę ich gościnność?
  • Re: Odwiedziny

Efka87 > 12-07-2012, 9:46

Moi również sami zaproponowali. W październiku przyjedzie moja przyjaciółka, a na Wielkanoc prawdopodobnie rodzice. Wydaje mi się to normalnie wiele dziewczyn odwiedza rodzina/przyjaciele. Jeśli masz spoko hostów to czemu nie?

dosiunia > 12-07-2012, 11:31

u mnie 2 lata temu była przyjaciółka z uk, dostalam offa w środku tygodnia i dodatkowe godziny wolne, pojechali po nia na lotnisko i odwieźli także fajnie ja bym chciala żeby mnie ktoś odwiedził, ale wszystko rozbija sie o $$

marika1 > 12-07-2012, 18:02

moi proponowali, że rodzina lub chłopak mogą przyjechać : D ale nie skorzystam

marvellous > 12-07-2012, 21:24

o super, mi nie proponowali niestety a ja sama puytac nie zamierzam bo dla mnie to szarpanie czuyjejs goscinnosci

sama bym niec chiala zeby czyjes rodziny czy inne osoby zwalaly mi sie do domu

Patty > 15-07-2012, 19:13

u mnie byli dwa razy rodzice, na kazde pol roku przypada tydzien urlopu (przynajmniej w mojej agencji) dlatego w ciagu roku polecialam 2 razy do pl
  • Starszy wątek Nowszy wątek