-
-
Odwiedziny
thelumivalkoinen91 > 12-07-2012, 8:04
Czy ktoś Was kiedyś odwiedzał u rodzinki? Moi sami zaproponowali, ja się jakoś tak krępuje, ale chłopak mógłby przylecieć. Czy to dobry pomysł? Czy nadszarpnę ich gościnność? -
Re: Odwiedziny
Efka87 > 12-07-2012, 9:46
Moi również sami zaproponowali. W październiku przyjedzie moja przyjaciółka, a na Wielkanoc prawdopodobnie rodzice. Wydaje mi się to normalniewiele dziewczyn odwiedza rodzina/przyjaciele. Jeśli masz spoko hostów to czemu nie? -
dosiunia > 12-07-2012, 11:31
u mnie 2 lata temu była przyjaciółka z uk, dostalam offa w środku tygodnia i dodatkowe godziny wolne, pojechali po nia na lotnisko i odwieźli także fajnieja bym chciala żeby mnie ktoś odwiedził, ale wszystko rozbija sie o $$ -
marika1 > 12-07-2012, 18:02
moi proponowali, że rodzina lub chłopak mogą przyjechać : D ale nie skorzystam -
marvellous > 12-07-2012, 21:24
o super, mi nie proponowali niestety a ja sama puytac nie zamierzam bo dla mnie to szarpanie czuyjejs goscinnosci
sama bym niec chiala zeby czyjes rodziny czy inne osoby zwalaly mi sie do domu -
Patty > 15-07-2012, 19:13
u mnie byli dwa razy rodzice, na kazde pol roku przypada tydzien urlopu (przynajmniej w mojej agencji) dlatego w ciagu roku polecialam 2 razy do pl