• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

New Zealand : ) - moja historia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• New Zealand : ) - moja historia

Magdaa. > 01-07-2012, 11:23

dalej się nie dało chyba ...

po dłuugim locie dotarłam w kocu do Nowej Zelandii , do Christchurch gdzie moja host rodzina mieszka. Wyleciałam w poniedzialek z warszawy do frankfurtu potem do dubaju-bangkoku-sydney aż w końcu wylądowałam w christchurch. na lotnisku dookoła dużo zieleni , wodospady . Po załatwieniu wszytskich formalności czkał już na mnie host -dad z dzieciakami i pojechaliśmy do domu.
  • Re: New Zealand : ) - moja historia

carly15 > 01-07-2012, 21:57

Napisz cos wiecej jak znajdziesz czas bo jestem bardzo ciekawa. Jak znalazlas rodzinke, jakie formalności, kto płacił za bilet. Jestes chyba pierwsza au pair w NZ nieźle.

balbina > 02-07-2012, 11:22

no właśnie - czekamy wszyscy!

merti > 04-07-2012, 19:06

Ooo! Pisz koniecznie kochana bo ja jestem bardzo bardzo baaardzo zainteresowana aupair w NZ <3

kasiulek91 > 14-07-2012, 13:08

Magdaa i jak tam? Opowiadaj, bo jestem strasznie ciekawa! Pewnie nie masz czasu tutaj zaglądać podziwiając Nową Zelandię

Astrid > 15-07-2012, 20:31

Woooow! Czekam na więcej i zdjęciami również nie pogardzę Opowiedz wszystko, (więcej) o locie, o kraju, o różnicach... Podziwiam Cię!

agata.gda > 16-07-2012, 9:52

Zazdroszczę operkowania w Nowej Zelandii :O Na pewno nie tylko ja Miałam to szczęście, że byłam tam już raz nie długo bo przez miesiąc ale zawsze coś.

Moim marzeniem jest tam wrócić... póki co piękniejszego miejsca na ziemi nie widziałam...

Opowiedz jak załatwiłaś ten wyjazd, bo cię zamęczymy na tym forum

prettyvisitors > 23-07-2012, 15:40

Dziewczyno, mam nadzieję, że wpadniesz niebawem na forum i zasypiesz nas odpowiedziami na nasze pytania i swoimi przeżyciami. Naprawdę jestem ogromnie ciekawa.

jolaniebieska > 07-02-2014, 19:44

Dziewczyna już półtora roku nie dała znaku życia, chyba się nie doczekasz.
  • Starszy wątek Nowszy wątek