• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jak zostac au-pair ebook

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jak zostac au-pair ebook

Marta2242 > 20-06-2012, 14:49

Witam was wszystkich bardzo serdecznie

Mam na imie Marta i bylam Au-Pair 3 razy. 2 lata w Niemczech ( u dwoch roznych rodzin ) i rok w UK .

Po powrocie z UK otworzylam biuro wlasne biuro Au-Pair i prowadzilam je przez kolejne 2 lata.

Jestem w trakcie konczenia ebooka ; Jak zostac Au-Pair - aby nie zwariowac

W tym ebooku beda zawarte wszystkie potrzebne informacje od A do Z. Moje porady beda zawierac :

- Au-Pair czy Mother's help.

-Czy wybrac biuro czy zdecydowac sie na rodzine z internetu.

-Legalne strony z rodzinami.

- Jaki kraj i jakie zwyczaje.

- Ile godz. i jake kieszonkowe.

- Jak wypelnic aplikacje,jak napisac list do rodziny ( przylady listow) jak zrobic super album. Duza ilosc przykladow i porad aby wasza aplikacja wygladala profesjonalnie. Prosze pamietac im lepsza aplikacja tym wiecej rodzin zainteresowanych.

- Jak wybrac rodzine? - Na co zwracac uwage?

- Rozmowa z rodzina -przez telefon czy skypa?...O co pytac?

I Duzo duzo wiecej, zdecydowalam sie na napisanie tego przewodnika poniewaz ten temat jest mi bliski mam dosc spore doswiadczenie z ktorym chcialabym sie podzielic.

Jesli jestes zainteresowana moim poradnikiem daj mi znac na tym forum lub na emaila; <a href="mailto:m-matulewicz@wp.pl">m-matulewicz@wp.pl</a> a ja odpowiem.

Poradnik bedzie kosztowac 100 zl.

Pozdrawiam serdecznie

Marta Matulewicz

-
  • Re: Jak zostac au-pair ebook

blackcar > 20-06-2012, 15:07

po pierwsze spam, a po drugie kto by taki poradnik kupil? wole poszukac forum, tu wszystko jest...

po trzecie cena... lekka przesada.

balbina > 20-06-2012, 16:43

ja osobiście też bym nie kupiła, mamy forum ogólnodostępne i odpowiedzi na Twoje zagadnienia są tutaj umieszczone, wystarczy chwilę poszukać, chwilę poświęcić czasu, ale jest to za darmo.

Szczerze?

Moim zdaniem włożysz w to trochę kasy, ale raczej nawet nie wyjdziesz na zero...

Nimell > 20-06-2012, 19:49

hahahaha 100 zł za ebooka w którym będzie streszczone całe to forum? Sorry, ale padłam! hahaha

kapsi > 20-06-2012, 20:21

z tego co zrozumiałam w Twojej książce będzie Twoje spojrzenie na cały au pair'owy program, a przecież tyle ile jest au pair'ek, tyle jest spojrzeń; poza tym tak jak dziewczyny powiedziały: 'zbijesz' (bo nie oszukujmy się - za taką cenę, to ty nie za wiele zarobisz) kasę na tym, co każdy może przeczytać tutaj za darmo, a ponadto tutaj może zobaczyć jak inni postrzegają to wszystko, nie tylko ty! i drobna rada: nie kończ, nie opłaci Ci się to; szkoda czasu, pieniędzy i nerwów

angelaa > 20-06-2012, 21:07

haha ktoś chyba zapomniał jak działa internet.. wystarczyłoby żeby jedna osoba zapłaciła 100 złoty, a po 10 minutach 'książka' byłaby ogólnodostępna;P

a temat zamykam i zastanowię się jeszcze czy go nie usunąć, gdyż regulamin chyba zabrania publikowania takich postów..
  • Starszy wątek Nowszy wątek