• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

Olga Anna > 20-05-2005, 22:28

no juz ktoras z Was pisala o rodzince z 6 dzieci

ja dzisiaj dostalam oferte - dwulatek, 4latka i 6 latka i kolejne w drodze - ma sie urodzic w listopadzie 8O

Pani chyba specjalnie dla polskiej au pair pisala swoj profil bo napisala ze ma dwie szwagierki z Polski!
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

martamaua > 20-05-2005, 22:29

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Juz dwa takie tematy sa!!!!!

'Smieszne ofety' i 'hahaha szalone rodzinki' !!!!!

Please no moreeeeeeeeee............

Olga Anna > 20-05-2005, 22:35

sory

wyszlo moje lenistow - szukac mi sie nie chcialo a bulwersowala mnie ta oferta tym bardziej ze jesli juz dostaje to tylko takie

:evil:

Ally > 22-05-2005, 0:24

Dobra, ja miałam ofertę z typu "nie do odrzucenia". Napisał do mnie pan z Filadelfii, na pocz?tku napisał co miałabym robić itp. Opowiedział o sobie i jego narzeczonej i jej dziecku. A później że jest otwarty na znajomo?ci seksualne (mi oczywi?cie kopara w dół), no i że jego dziewczynie nie przeszkadzałoby jakby?my się zbliżyli do siebie i że brałby mnie na swoje podróże służbowe. Po przeczytaniu maila na pocz?tku byłam w szoku, przeczytałam jeszcze raz aby upewnić się, że to miało miejsce. Później byłam z oburzona a później ogarn?ł mnie atak ?miechu. Boshe jacy Ci ludzie por?bani. Odpisałam i po kłopocie.

joelle > 22-05-2005, 9:39

Ally, temu facetowi to się chyba instytucje pomyliły Zamiast zadzwonić do agencji towarzyskiej zadzwonił do agencji au-pair ;D z dala od takich ludzi, bo nie wiadomo co by Cię w takiej rodzinie spotkało, brrr

ewa^^^ > 22-05-2005, 10:48

no to ja pisalam o tej 6 dzieci. I to jeszcze rodzinka napisala w profilu ze szukaja au-pair do 3 dzieci, a dopiero jak ze mna rozmawiali to mi powiedzieli ze w sumie maja 6! (ale najstarsze w wieku ,13,14, 16 lat nie potrzebuja au-pair- taa.. akurat.

A mialam kiedys tez oferte od rodziny hinduskiej chyba i oni wymagali od au-pair zeby stroila sie tak jak oni ( tzn. cale cialo zakryte jakimis szmatkami ł?cznie z twarz? - to tak naprawde to tylko oczy by mi wystawaly

A tez sa takie oferty, w ktorych zgłaszaja sie bezdzietni panowie i pisza,ze jak jakas "au-pair" chce sie do nich zgłosic to musi przeslac im tylko swoje zdjecia - no to juz tylko z jednym moge kojarzyc.

Gość > 22-05-2005, 11:56

no to ja chcialam powiedziec, ze samotny pan businessman o ktorym mowilam juz niektorym wyslal mi dzisiaj maila zainteresowany odpisze mu i - Pati - moze sie zdjecia doczekamy soon :twisted:

Olga Anna > 22-05-2005, 12:07

Marta tak piszczalas ze juz dwa takie tematy byly

a tu prosze!

nie tylko ja jestem leniwa :twisted:

Gość > 22-05-2005, 12:57

no bo skoro ten trzeci juz sie pojawil to ja kontynuuje

NEMEZIS > 22-05-2005, 16:51

Ja ostatnio dostałam ofertę od pewnego Pana biznesmena, który stwierdził że wazny jest dla niego wygl?d i on tylko ładnej au-pair szuka dla swojego synka(4- latka jak by dla niego byla jakas rożnica), kwalifikacje i umiejetnosci nie sa ważne. Nio i jak tu pracy szukać? 8O
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia