• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

komórka-jaka sieć najlepsza?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• komórka-jaka sieć najlepsza?

Kasia_92 > 14-06-2012, 22:26

Cześć!!!

Mam nadzieje, że nie bylo podobnego tematu-przynajmniej mi się nic na ten temat nie udało znależć. Otóż chciałabym się Was zapytać o najlepszą Waszym zdaniem sieć komórkową w Irlandii?? Chodzi najbardziej o jakieś tanie rozmowy do Polski. Z czego Wy korzystacie?

Pozdrawiam!
  • Re: komórka-jaka sieć najlepsza?

olasia > 15-06-2012, 1:08

Tanie rozmowy do Polski ma w ofercie Tesco, dokładnie 1 cent za minutę Ale z tego, co wiem, nie można z tego dzwonić w obrębie Irlandii. http://www.tescomobile.ie/our-best-value-rates.aspx

Kasia_92 > 15-06-2012, 14:38

A jak z kartą o2??? Podobno też taniej można dzwonić.

monikal88 > 15-06-2012, 15:01

Najtaniej to chyba przez skypa

Kasia_92 > 15-06-2012, 17:47

hehe no to na pewno najtaniej, ale Skypa nie mogę mieć wszędzie przy sobie

kasiulek91 > 14-07-2012, 13:09

ja mam Tesco Mobile i jest to chyba jedna z najtańszych sieci. I to nieprawda, że nie można dzwonić w obrębie Irlandii, bo ja normalnie do znajomych dzwonię

Dodatkowo zawsze jak się doładuję np. 10E to dostaję bonusowe 10E (ale nie mogę ich wykorzystać na rozmowy zagraniczne). Polecam jak najbardziej

Kasia_92 > 15-07-2012, 1:22

kasiulek91, a powiedz mi ile Ty płacisz za połączenia do Polski? Też mam z Tesco mobile i miało być 2 centy za minutę, a płacę dużo więcej, mało tego, zabierają mi pieniądze z konta w momencie, gdy jest sygnał, a nikt nie odbiera!

kasiulek91 > 15-07-2012, 12:45

Powiem Ci szczerze, że nie zwróciłam uwagi na to ile płacę i czy zabierają mi kase w trakcie łączenia się - nie dzwonię aż tak często do PL, jak już to wysyłam sms-y, a potem rozmawiam na skype A kasą się nie przejmuje na tel., bo mi hości doładowują

tomasz > 15-07-2012, 14:10

Polecam Vodafone. Przy wybraniu odpowiedniego planu i zaladowaniu telefonu na karte za 30 euro miesiecznie mamy do dospozycji darmowe rozmowy w sieci 24h i 180 minut miesiecznie polaczen miedzynarodowych.
  • Starszy wątek Nowszy wątek