• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

seriale i muzyka do nich

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• seriale i muzyka do nich

adziszkowa > 03-06-2012, 19:47

Dziewczyny i chłopaki jakie seriale oglądacie? Ja ostatnio w 1,5 tygodnia obejrzałam 3 serie pamiętników wampirów i co tu dużo gadać zakochałam się jak nastolatka w tym serialu piosenki w tle są piękne np. drop in the ocean polecam www.youtube.com/watch?v=acSd80ZUgCc&lis ... re=mh_lolz

Innym serialem kolejnym o wampirach jest true blood czysta krew od 10 czerwca wchodzi nowy o ile dobrze pamiętam 5 sezon! nie mogę się doczekać
  • Re: seriale i muzyka do nich

angelaa > 03-06-2012, 20:50

[quote name="adziszkowa"]Innym serialem kolejnym o wampirach jest true blood czysta krew od 10 czerwca wchodzi nowy o ile dobrze pamiętam 5 sezon! nie mogę się doczekać[/quote]

Ja też! tooo będzie coś!

adziszkowa > 03-06-2012, 20:58

Ciesze się, że sama nie jestem tylko taka szalona na punkcie tego serialu bo czasem, aż się śmieję, że gorzej niż nastolatka Jak masz czas to obejrzyj sobie pamiętnik wampirów jak dla mnie równie fajny, aż sama nie wiem, który wole :roll:

jakby ktoś był zainteresowany oba seriale są do obejrzenia on line na www.zalukaj.tv w zakładce seriale

nie wiem co ze mną nie tak, ale w ogóle nie kręci mnie plotkara :oops: widziałam tylko 2 odcinki

kapsi > 03-06-2012, 21:09

[quote name="adziszkowa"]nie wiem co ze mną nie tak, ale w ogóle nie kręci mnie plotkara :oops: widziałam tylko 2 odcinki[/quote]

a ja oglądnęłam 5 sezonów w bardzo krótkim czasie i ubolewam nad tym, że trzeba czekać do jesieni na ostatni sezon! :evil:

angelaa > 03-06-2012, 21:36

[quote name="adziszkowa"]Ciesze się, że sama nie jestem tylko taka szalona na punkcie tego serialu bo czasem, aż się śmieję, że gorzej niż nastolatka Jak masz czas to obejrzyj sobie pamiętnik wampirów jak dla mnie równie fajny, aż sama nie wiem, który wole :roll:

jakby ktoś był zainteresowany oba seriale są do obejrzenia on line na http://www.zalukaj.tv w zakładce seriale

nie wiem co ze mną nie tak, ale w ogóle nie kręci mnie plotkara :oops: widziałam tylko 2 odcinki[/quote]

hehehe ja jestem typem osoby, która zarywa nocki na oglądniu serialów w necie teraz jestem zbyt zabiegana, ale podczas roku szkolnego nie raz zdarzyło mi się zaspać do szkoły, bo ogladałam cos w rana ahhhah

mam kilka swoich ulubionych pozycji serialowych, oczywiście czysta krew, pamiętniki wampirów (nie widziałam ostatnich 10 odcinków, bo zaczęło mi się nudzić , z plotkarą jest na bieżąco, dexter, dr house, lie to me, supernatural, pretty little liars!!!, teen wolf, my name is earl... poza tym mniej znane i zajebiste są: revenge, awkward!, switched at birth, skins, alcatraz (film kręcony w San Francisco!), Hart of Dixie, the lying game, the secret circle, unforgettable, Suburgatory, Huge, Jane By Design.. OMG ile sie tego uzbierało! to są tysiące godzin seriali! zawsze w soboty puszczałam sobie jakiś film i sprzątałam (nie chcę zebyś odnieśla wrażenie, że siiędze cały dzień przed kompem i ogladam seriale haha )

Powracając do tematu, to uważam, że najlepsze soundtracki ma Pretty Little Liars, zazwyczaj ściągam je z chomika a seriale oglądam na iitv.info, a lekko odbiegając od tematu po raz kolejny, to najlepsze soundtracki w filmie ma... zmierzch i inne części. zajebiste indie rock i alternatywa yyyyyyyyyyyyyyym!

angelaa > 03-06-2012, 21:38

[quote name="kapsi"]
    [quote name="adziszkowa"]nie wiem co ze mną nie tak, ale w ogóle nie kręci mnie plotkara :oops: widziałam tylko 2 odcinki[/quote]

a ja oglądnęłam 5 sezonów w bardzo krótkim czasie i ubolewam nad tym, że trzeba czekać do jesieni na ostatni sezon! :evil:[/quote]

jak już skończyłaś ogladać, to polecam zacząć znowu od początku sama się zdziwisz, ile informacji przeoczyłaś wcześniej hahaha nie no zartuje, tylko ja jestem chora, zeby takie akcje robić

kapsi > 03-06-2012, 21:42

@angelaa zainspirowałaś mnie, zbliża się długi weekend, to sobie zacznę, haha

mogę wam polecić serial Misfits - miazga :mrgreen:

adziszkowa > 03-06-2012, 21:53

jezu dziewczyny aż myślę co by tutaj wybrać bo tyle propozycji Ja Wam powiem, że jak się wkręcę w serial to ogladam po 5-6 odcinków po rząd, aż mi się w głowie miesza :roll: Znając życie na pewno obejrze coś co polecacie... w końcu mam sesje chyba nie muszę tłumaczyć, że nie po drodze mi do książek

P.S Angela jak najbardziej piszesz na temat chętnie sama jakieś fajne piosenki z filmów posłucham także śmiało wypisuj co CI tylko wpadnie do głowy

kapsi > 03-06-2012, 22:33

[quote name="adziszkowa"]jezu dziewczyny aż myślę co by tutaj wybrać bo tyle propozycji Ja Wam powiem, że jak się wkręcę w serial to ogladam po 5-6 odcinków po rząd, aż mi się w głowie miesza :roll: Znając życie na pewno obejrze coś co polecacie... w końcu mam sesje chyba nie muszę tłumaczyć, że nie po drodze mi do książek [/quote]

Misfits ma niestety tylko 3 sezony (jesienią 4!) po 8-10 odcinków i ogląda się bardzo szybko. ja pierwszy sezon plotkary oglądnęłam w dwa dni i czułam się mega usatysfakcjonowana, haha + mnie generalnie nie kręcą motywy o wampirach, nie oglądam tego typu filmów/seriali nie czytam książek, więc nie wkręcę się w wasze wampircze podboje :c

a co powiecie o polskich serialach? ja preferuje te, które lecą/leciały raz w tygodniu: przepis na życie, magda m., 39 i pół... generalnie jestem fanką seriali t v n'u haha ale ostatnio natknęłam się na bodajże tvp2 na rodzinka.pl i jest świetny :mrgreen:

angelaa > 03-06-2012, 22:40

[quote name="kapsi"]
    [quote name="adziszkowa"]a co powiecie o polskich serialach? ja preferuje te, które lecą/leciały raz w tygodniu: przepis na życie, magda m., 39 i pół... generalnie jestem fanką seriali t v n'u haha ale ostatnio natknęłam się na bodajże tvp2 na rodzinka.pl i jest świetny :mrgreen:[/quote][/quote]

ja od zawsze narzekałam na Julkę, a teraz muszę nadrobić ze 6 odcinków, bo nie mogę się odciągnać. przepis na życie i prosto w serce oglądałam Te Vał eN robie fajne seriale - te polsatowskie są dla mnie pretensjonalne i tandetne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia