-
-
Londyn, olimpiada, au pair
karla2828 > 21-05-2012, 23:17
Witam,mam prośbę do au pairs w Londynie. Otóż, bardzo mi zależy, aby obejrzeć mecze siatkówki na olimpiadzie. Niestety sama przebywam na wyjeździe au pair we Włoszech i przegapiłam termin kiedy były dostępne w Polsce. Czy, któraś z was dziewczyny byłaby tak miła i zorientowała się czy można jej jeszcze kupić w Londynie? Naprawdę bardzo mi na tym zależy. Sama w lipcu będę au pair w Londynie, ale obawiam się że będzie już za późno, żeby je kupić,. Bardzo proszę o pomoc, to mój mail kontaktowy: <a href="mailto:karolina.scislak@gmail.com">karolina.scislak@gmail.com</a>. Pozdrawiam wszystkie Au Pairs. -
Re: Londyn, olimpiada, au pair
tosia_ > 23-05-2012, 10:53
Ogladalam bilety jakies dwa miesiace temu i nie bylo juz zadnych dostepnych. -
karla2828 > 23-05-2012, 17:12
hej. dziękuję za odpowiedź.Niestety za gapowe się płaci. szkoda, ale jeśli kiedyś przypadkiem napotkasz może koników, którzy sprzedają byłabym bardzo wdzięczna za kontakt. Najbardziej zależy mi siatkówce męskiej. pozdrawiam -
tosia_ > 23-05-2012, 19:16
Rowniez na meskiej mi zalezy. Bede sie rozgladac, dam znac, jak cos. :mrgreen: -
karla2828 > 28-05-2012, 12:08
hej.Dzięki serdeczne za odpowiedź i zainteresowanie. Pozdr. -
karla2828 > 22-06-2012, 20:52
Witam. Ponawiam, pytania czy może są jeszcze w sprzedaży bilety na tegoroczną olimpiadę, jakaś wyprzedaż? Piłka siatkowa męska i bieg na 100 metrów mężczyzn. Pozdrawiam wszystkie au pair. -
Piotr > 01-07-2012, 18:37
Bieg na 100 metrow ojj czytalem gdzies ze cena za final jest ogromna.
Kolo mojego miejsca zamieszkania beda kolarze jechac,wiem pewnie nie teko szukasz,ja rowniez nie.
To bedzie za darmo,ale tez nie wiele sie zobaczy jak oni 50km lub szybciej,przejada i po olimpiadzie :mad: znaczy po ogladaniu.
Mnie zastanawia jak bedzie wygladac gra w tenisa na olimpiadzie.Wczoraj bylem na Wimbledonie jesli mozna by bilet kupic tak jak normalnie na Wimbledon,to bym sie cieszyl najlepszym tenisem po raz kolejny.
Powodzenia w szukaniu biletow,ja tez szukam. -
Koń-spekulant > 10-07-2012, 20:00
Posiadam bilety na mecze grupowe polskiej reprezentacji w siatkówkę. Więcej informacji e-mail <a href="mailtoebek88@poczta.onet.pl">sebek88@poczta.onet.pl</a>