• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

CV byłej aupair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• CV byłej aupair

• CV byłej aupair
  • CV byłej aupair

jo-hanna > 27-04-2005, 17:54

Czy je?li poszukujecie pracy już po operowaniu to umieszczacie jak?? wzmiankę w CV lub li?cie motywacyjnym? Dzięki
  • Re: CV byłej aupair

ewelinka > 27-04-2005, 19:11

no wiesz w CV piszesz wzmianke o pracy jaka wykonywalas do danego czasu ale wiesz jesli bedziesz chciala podiac prace jako opiekunka lub cos z tym zwiazane to podejrzewam ze tak

olga > 27-04-2005, 20:10

Ja napisalam oczywiscie (oczywiscie bo obecna praca tez jest zwiazana z dziecmi), ale najbardziej uwage przykulo nie to ze mialam kontakt z dziecmi, ale to ze bylam za granica i ze "podjelam takie wyzwanie, to znaczy ze nie boje sie wyzwan" itp... Warto napisac

poison_ivy > 27-04-2005, 23:06

ooooo, o jakas technika widze :wink: ..jak to mozna jedna informacje przedstawic na kilka sposobow ..i jak ladnie brzmi

Ally > 28-04-2005, 0:43

ja jak pojadę na au pair to w cv na pewno napiszę o operkowaniu, bo to nie tylko ?wiadczy o tym, że podejmowałam wyzwania, ale także, że znam dobrze język danego kraju i jakie ma wtedy szanse osoba, która była gdzie? w PL na jaki? kursach angielskiego, niemieckiego czy jakiego? innego języka. Walicie tamtych na łeb i na szyję

Mlody > 28-04-2005, 1:12

a jak do tego dojdzie jeszcze jakis certyfikat to juz calkiem- nie ma to jak certyfikat z zagramanicy ;-) - Wiem bo sprawdzilem na sobie - niech to bedzie dupowaty certyfikat, a osoba malo sie zna na kul. i edukacji danego kraju to zawsze lepsze niz jakies kolokwium czywakacyjny intensywny kurs jezykowy na jakiej s PL uczelni.

Jeszcze jest tak, ze pracodawcy patrza w wiekszosci na papierki - a taki z ktorego on niewiele rozumie to dopiero cos ;-)

Gość > 28-04-2005, 8:25

hehe Mlody i to mi sie podoba :lol:

Ale swoja droga to najswietsza prawda. Do CV pisac jak najbardziej, nie zaszkodzi a pomoc pomoze!

Olga Anna > 28-04-2005, 13:10

No ja tez sobie bede w CV wpisywac au pair w koncu to chyba najlepszy sposob na nauke jezyka, kultury danego kraju itp itd

no i te wyzwania....

Poziomka82 > 08-06-2005, 20:51

Ja też w swoich Cv pisze że bylam aupairk?.

Udzielam korków z niemieckiego i w ogloszeciach też pisałam, że spędziłam troszke czasu w Niemczech jako aupair i to działa!!!!! Naprawde warto było!!!

MONIKA > 09-06-2005, 3:36

A pewnie.

Ja mam w planach na dluzej tu zostac, ale przeciez dziury w zyciorysie nie mam w tym czasie. :lol:

Pochwalic sie warto. W tych czasach, kiedy o mily job trudno, wszystko moze byc atytutem.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna