• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Deluxe Aupair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Deluxe Aupair

• Deluxe Aupair
  • Deluxe Aupair

lidda > 05-05-2012, 17:24

http://deluxeaupair.com.pl/

Ktoś wie coś o nich?? Mają promocyjne ceny, każda au pair weekend w Hiszpani gratis. Dodatkowo np. mają ogłoszenie ze szwajcarii 750 funtów szw. miesięcznie(ponad 2500zł) przy jednym dziecku. Trochę chyba to nierealne, dlatego nie wiem czy to nie jest jakaś ściemniona agencja....
  • Re: Deluxe Aupair

rosario > 05-05-2012, 17:37

[quote name="lidda"]http://deluxeaupair.com.pl/

Ktoś wie coś o nich?? Mają promocyjne ceny, każda au pair weekend w Hiszpani gratis. Dodatkowo np. mają ogłoszenie ze szwajcarii 750 funtów szw. miesięcznie(ponad 2500zł) przy jednym dziecku. Trochę chyba to nierealne, dlatego nie wiem czy to nie jest jakaś ściemniona agencja....[/quote]

'funt szwajcarski' ciekawe...

lidda > 05-05-2012, 18:36

faktycznie- tam jest frank ale tak bezmyślnie przepisałam z ich strony : " GENEWA, 8 MIESIĄCY- 750 FUNTÓW SZWAJCARSKICH NA MSC, RODZINA Z JEDNYM DZIECKIEM". W sumie jak poczytałam o zarobkach aupair w Szwajcarii to faktycznie 750 może być. Ale i tak pytanie aktualne- wie ktoś coś o nich??

rosario > 05-05-2012, 19:09

ja sie pierwszy raz z ta stronką zetknęłam... może są nowi na rynku?

sama strona wygląda OK a ten weekend w Hiszpanii zachęcający, tylko trochę mam wrażenie, że trochę dziwna ta oferta... bo czy nie opłacałoby się bardziej stworzyć serwisu darmowego dla au pair, zamiast pobierać opłatę i organizować weekend w hiszpanii? trochę bez sensu

milena3251 > 10-05-2012, 0:44

Hej Dziewczyny! Jestem juz au pair po raz trzeci i za kazdym razem bardziej mi sie to podoba. W tej chwili mieszkam w Londynie i wyjechalam poltora miesiaca temu wlasnie z ta agencja deluxe. Musze przyznac ze jestem zadowolona, znalezli mi rodzinke w 1 dzien, a w pierwszy weekend lipca lece do Hiszpanii. Na poczatku tez sie zastanawialam jak to z tym weekendem, ale zadzwonilam i zapytalam okazuje sie ze oni maja agencje przede wszystkim w Hiszpanii i dlatego jest ten weekend w ofercie. Z tego co rozmawialm z ta Pania weekend ten jest w formie takie meetingu powiedziala mi ze beda tez 2 operki hiszpanki i ja polka.Oni ze swojej strony zapewniaja wyzywienie i nocleg a bilet musimy same kupic, no ale tu z londynu sa tanie takze spoko. Przynajmniej zobacze kawalek Hiszpanii.Zobaczymy w kazdym badz razie jestem zadowolona z agencji, sa szybcy i nie drodzy, moja rodzinka ma znajomych ktorzy maja au pair tez z deluxe ale hiszpanke.

A jak wam idzie operkowanie? Moja rodzinka jest w porzadku, mam duzo wolnego i jest ok. Opowiadajcie jak tam wasze?

Milena

anijeta > 30-05-2012, 17:50

Hej MIlena, mogłabyś mi coś więcej powiedzieć o tej agencji? w 100% jest godna polecenia? bo chciałabym jechać w te wakacje od nich z agencji ale mam co do tego małe obawy. Bo bardzo mało informacji o nich jest w internecie i przede wszystkim mało opinii.

zaba291289 > 12-06-2012, 13:40

Hej dziewczyny.Zastanawiam się nad wyjazdem do Hiszpanii na Au Pair właśnie z tą agencją. Jakie macie opinie na jej temat? Czy warto zaryzykować?

akruk > 23-12-2012, 0:55

Żadnych nowych wieści o agencji? Trzeci post nade mną pachnie mi klasyczną reklamą.

jkonar > 13-02-2013, 14:30

Dziwne jest to, że na stronie tej agencji padło "Funt szwajcarski" poza tym ta Hiszpania, bilety... troche to podejrzane. Ma ktoś szczegóły?

Damian011 > 13-02-2013, 14:47

Na ich stronie znajduje się numer REGON i NIP.

http://www.stat.gov.pl/regon/ jak tutaj go wpiszecie to pokażą się wam wszystkie dane

Wg oficjalnych (tzn urzędowych) informacji, działalność została zawieszona 04.01.2013.

Chyba wszystko więc jasne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna