-
-
Au Pair 2014
liefde > 01-05-2012, 20:20
Wiem że to trochę wcześnie, ale ja już powoli wypełniam aplikację. Myślę o wyjeździe z CC.Czy ktoś z Was jeszcze planuje? -
Re: Au Pair 2014
Piotr > 01-05-2012, 21:29
[quote name="liefde"]Wiem że to trochę wcześnie, ale ja już powoli wypełniam aplikację. Myślę o wyjeździe z CC.Czy ktoś z Was jeszcze planuje?[/quote]
Juz wypelniasz aplikacje wow,nie za wczesnie? wystarczy pol roku przed wyjazdem.Masz bardzo duzo czasu do wyjazdu,ale oczywiscie mozesz myslec i snuc plany. -
angelaa > 02-05-2012, 0:10
[quote name="liefde"]Wiem że to trochę wcześnie, ale ja już powoli wypełniam aplikację. Myślę o wyjeździe z CC.Czy ktoś z Was jeszcze planuje?[/quote]
Dam Ci jedną prostą radę, zapomnij o au pair na półtorej roku, bo nie wyrobisz.. jeśli już teraz planujesz, to co dopiero będzie później?
Ja zaczęłam na poważnie myśleć o tym 8 miesięcy temu i nie było dnia, żebym nie planowała czy myślała jak to będzie wyglądać i szczerze mówiąc nie wyszło mi to na dobreMasz przed sobą jeszcze 2 lata nauki, a to jest mega spore ograniczenie, więc seriiooo, jeśli nie chcesz wykitować, to odpuść i nie skupiaj się na aplikacji, bo ona może się zmienić, ale na angielskim -
kapsi > 02-05-2012, 0:16
[quote name="angelaa"]Dam Ci jedną prostą radę, zapomnij o au pair na półtorej roku, bo nie wyrobisz.. jeśli już teraz planujesz, to co dopiero będzie później?
[/quote]
zgadzam się w 100%. ja mam do wyjazdu jeszcze rok, a nie ma dnia żebym nie myślała co mam kupić, do jakiej rodziny trafię, gdzie będę mieszkać, czy dam sobie radę, do tego dochodzą wahania, czy aby na pewno to jest słuszne... skup się teraz na innych rzeczach i wróć do tego później. nie dajmy się zwariować :mrgreen: -
paulaw > 03-05-2012, 15:50
Jak już ktoś zaczął o tym myśleć -- to sami wiecie, że nie da się o tym tak łatwo zapomnieć. No cóż, przez następny rok może sobie przecież dopomóc w wyjeździe, czyli poduczyć się angielskiego, nauczyć tego i owego, pobawić się z dziećmi itd. -
balbina > 04-05-2012, 20:54
ja mam jak Angela i też mi nie yszlo na dobre na początku byłam napalona, ccały czas oper oper a teraz się trochę pozmieniała (m.in. chłopak - no to tez jest ograniczenie, jak dla mnie duże ) i jak miałam wtedy takie rozpieprz na ten temat to teraz już tak to odkładam, nie myślę o tym codziennie, właściwie odkładałabym miesiąc z miesiąca na miesiąc, żeby dłużej być w Polsce, ale już aplikacja jest - jakas deklaracja, więc (chyba) jadę! -
Shanon > 06-05-2012, 20:50
Cytat: Czy ktoś z Was jeszcze planuje?
haha,no ja !
edit : ale nie wiem jeszcze przez jaką agencję -
WhiteDove > 08-05-2012, 13:57
Ja może nie po maturze, ale po licencjacie, więc mw w tym samym czasieTylko, ze ja już będę dla rządu USA pełnoletnia -
troud > 29-10-2012, 2:30
Cóż, ja mam zamiar jechać po maturze 2015...
Co prawda nie mam tak, że myślę o tym dzień w dzień, tylko co jakiś czas mam ''zrywy'' i siedzę kilka godzin na forum i czytam, czytam, czytam
Z racji tego, że mam jeszcze tyle czasu do matury zaczęłam się zastanawiać czy nie pojechać do Anglii na wakacje 2014 (bo z tego co wyczytałam, to nie ma możliwości jechać na wakacje do USA, chyba, że coś się zmieniło od czasu dodania posta z taką informacja).
Mam nadzieję, że fakt iż zaczęłam o tym myśleć tak wcześnie nie wyjdzie mi na złe. Ale, jak ktoś już wcześniej wspomniał, nie da się tak po prostu o tym zapomnieć -
olkens > 02-01-2013, 18:09
[quote name="troud"]Cóż, ja mam zamiar jechać po maturze 2015...
Co prawda nie mam tak, że myślę o tym dzień w dzień, tylko co jakiś czas mam ''zrywy'' i siedzę kilka godzin na forum i czytam, czytam, czytam
Z racji tego, że mam jeszcze tyle czasu do matury zaczęłam się zastanawiać czy nie pojechać do Anglii na wakacje 2014 (bo z tego co wyczytałam, to nie ma możliwości jechać na wakacje do USA, chyba, że coś się zmieniło od czasu dodania posta z taką informacja).
Mam nadzieję, że fakt iż zaczęłam o tym myśleć tak wcześnie nie wyjdzie mi na złe. Ale, jak ktoś już wcześniej wspomniał, nie da się tak po prostu o tym zapomnieć[/quote]
ooo ja też możliwe, ze pojade po maturze w 2015