• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Vorissa > 22-03-2008, 17:45

aaaaaaaa :lol:

Vorissa > 22-03-2008, 17:45

aaaaaaaa :lol:

Gość > 23-03-2008, 13:30

Dla mnie tez gory tylko marzenie... Do tych na polnocy Szwecji mam z domu tak samo daleko jak do tych na poludniu Polski, no i drogo jak pieron sie gdziekolwiek dostac... No i studia, do teraz szukanie pracy, teraz praca... Musze jakos wykombinowac pare dni na jakis urlop z prawdziwego zdarzenia kiedys, ale jak na razie sie nie zapowiada... Moze w okolicach wrzesnia.

Gość > 23-03-2008, 13:30

Dla mnie tez gory tylko marzenie... Do tych na polnocy Szwecji mam z domu tak samo daleko jak do tych na poludniu Polski, no i drogo jak pieron sie gdziekolwiek dostac... No i studia, do teraz szukanie pracy, teraz praca... Musze jakos wykombinowac pare dni na jakis urlop z prawdziwego zdarzenia kiedys, ale jak na razie sie nie zapowiada... Moze w okolicach wrzesnia.

WAMPIREK > 26-03-2008, 1:56

No ja teraz bujam miedzy uczelnia a pracami ...

Na wakacje musze zrobic jeszcze praktyki (nie chcem ale muszem :/) no i znalezc prace...Hmm cos mi ostatnio nie idzie to szukanie rodzinek na summer...

Musze sie do tego zabrac Ale ciekawe kiedy...teraz mi sie kolokwia na uczelni zaczynaja..takzle i tak niedobrze...

No ale wracajac do wakacji to chce (MUSZE) znalezc min tydzien na moje prywatne wakacje

WAMPIREK > 26-03-2008, 1:56

No ja teraz bujam miedzy uczelnia a pracami ...

Na wakacje musze zrobic jeszcze praktyki (nie chcem ale muszem :/) no i znalezc prace...Hmm cos mi ostatnio nie idzie to szukanie rodzinek na summer...

Musze sie do tego zabrac Ale ciekawe kiedy...teraz mi sie kolokwia na uczelni zaczynaja..takzle i tak niedobrze...

No ale wracajac do wakacji to chce (MUSZE) znalezc min tydzien na moje prywatne wakacje

idril > 26-03-2008, 2:22

no ja nie chce nic zapeszac ale jak dobrze pojdzie to ja z przyjaciolmi pojade na conajmnije dwa tygodnie do Sopotu.

- mamy kwatere (cale mieszkanie) za free. to mozna siedziec

idril > 26-03-2008, 2:22

no ja nie chce nic zapeszac ale jak dobrze pojdzie to ja z przyjaciolmi pojade na conajmnije dwa tygodnie do Sopotu.

- mamy kwatere (cale mieszkanie) za free. to mozna siedziec

Ninka Jones > 26-03-2008, 16:23

ja mam prywatne wakacje razy trzy :lol:

Ninka Jones > 26-03-2008, 16:23

ja mam prywatne wakacje razy trzy :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia