• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

idril > 02-01-2008, 21:42

no gdzie tam do straconych!

Ninka Jones > 02-01-2008, 22:05

zapraszam na floga dalsza czesc podsumowania wrzucilam

edyta_s > 02-01-2008, 23:04

wszystko ma swój cel i sens, nawet Ninki 2007 rok mój też był ciężki, ale b?dźmy dobrej my?li a floga nie czytam, bo nie mam czasu, wybacz to Ty Ninka nawet w sylwka w pracy? ja tam balowałam my?lałam, że też będę w?ród obcych ludzi, ale Koszalin to taka dziura, że tu się jednak tak nie da

Ninka Jones > 02-01-2008, 23:08

no a ja nie miałam nikogo znajomego na sylwku... pierwszy raz... :? było dziwnie.

WAMPIREK > 03-01-2008, 2:06

Kazdy rok ma swoje plusy i minusy...musi tak byc,zeby wszystko zachowalo rownowage...U mnie w sumie troche pechowo sie zaczac rok,ale miejmy nadzieje,ze reszta dni minie mi barrrrdzo dobrze

edyta_s > 03-01-2008, 16:02

mój się wlasnie zaczal wyjatkowo dobrze, to chyba dobrze wrozy a ja Wam chyba jeszcze zapomnialam zlozyc zyczenia noworoczne... :? no wiec spelnienia marzen w nowym roku :*:* bo to chyba najwazniejsze

asiafrugo > 03-01-2008, 16:51

Moj nowy rok sie zacz?ł cudownie ;-) przywitałam go w łóżku z..........rotawirusem ;-) popijaj?c herbatke i przegryzaj?c biszkoptami...szampańska imprezka byla

asiafrugo > 03-01-2008, 16:54

wła?nie Ninka tam na flogu zapomnialas wymienić mnie :lol: :lol:

Ninka Jones > 03-01-2008, 21:12

Asiu przepraszam :* nie moge nietstey edytować bo trzeba mieć membership :? ale Ciebie oczywi?cie też :lol:

WAMPIREK > 03-01-2008, 21:59

Zazdroszcze milego poczatku roku,u mnie w sumie nie jest zle...ale sprawy zdrowotne mojej mamy jakos nie moga spowodowac by bylo idealnie .... ale don't worry be happy

Wlasnie wrocilam z korepetycji i juz zarobilam pierwsze pieniadze w tym roku
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia